Curs Frontend Developer

DURATĂ

8 luni | 300 ore | seara
16.07.2024

Află detalii despre cursurile noastre

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Curs programator frontend

  Învață dezvoltarea web Front-End cu o metodă modernă de învățare folosind experiențe practice. În cadrul acestui curs de IT online vei finaliza proiecte atât individual, cât și în echipă. Vei dobândi abilități practice în HTML, CSS, JavaScript, proiectare avansată Informații utilizator (UI) și dezvoltare SPA. De asemenea, îți vei îmbunătăți abilități precum leadership și rezolvarea problemelor.

  Garantăm un curs 70% practic, predat de mentori cu mulți ani de experiență în domeniul Hi-Tech. Mentorii academiei au experiență vastă în predare, însă activitatea lor de bază este cea de programatori – fapt care ajută foarte mult în creare unei relații deschie cu studenții.

  Curricula pentru programarea Front-End a fost dezvoltată de liderul educației tehnologice israeliene – Wawiwa Tech Training în colaborare cu companiile de top din industrie. Marele avantaj al acestor cursuri de programare îl alcătuiesc relevanța și eficacitatea, pentru că exercițiile și proiectele sunt actualizate continuu. Toate aceste proiecte se vor combina într-un portofoliu impresionant, conceput pentru a întări tot ceea ce ai învățat în curs. Portofoliul final va fi instrumentul tău principal de a arăta abilitățile și cunoștințele tehnologice pentru a deveni un candidat remarcabil pentru postul de tehnologie pe care îl dorești.

  Pentru mai multe de informații despre curs și profesia de developer web, programează-ți o consultație personalizată gratuită cu un consilier de studii NewTech Academy. Completează formularul de pe site sau contactează-ne telefonic iar noi vom reveni cu un apel în cel mai scurt timp posibil.

  Real world experience

  Experiență practică

  Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

  Job Placement

  Loc de muncă

  Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

  Cutting edge program

  Programă avansată

  Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

  Mentorii Frontend

  Formarea profesională nu este același lucru cu predarea didactică. Mentorii noștri iau în atenție nevoile cursanților, particularitățile și obiectivele lor. La NewTech Academy ne axăm pe activitatea practică nu pe cea teoretică. Scopul trainerilor este de a modela specialiști gata de lucru către finalul cursului. Este important ca la absolvire fiecare cursant să dețină cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se angaja în domeniu imediat.

  Trainerii IT îi îndrumă pe cursanți cu privire la modul de îndeplinire a obiectivelor de formare, observă dinamica grupului și progresul cursanților și gestionează evenimentul de formare. Având experiență în domeniu, aceștia împărtășesc tips&tricks folositoare pentru orice programator în devenire.

  Trainerii cursului

  Matei Sorin Axente Trainer Front-End

  Salut!

  Ca trainer la NewTech, am oportunitatea de a împărtăși lumea interesantă și dinamica a programării cu toți cursanții noștri.

  Indiferent de nivelul de experiența, tot timpul există lucruri noi de explorat, iar natura flexibilă a cursului ne permite sa învățam împreuna, prin orice exemple practice putem concepe.

  Din octombrie 2021 – Senior Software Engineer la Intralinks Romania.

  Din septebrie 2021 – Web Development Trainer la NewTech Academy.

  Între iunie 2017 până în octombrie 2021 a schimbat mai multe roluri tehnologice în cadrul companiei Intralinks (Intern, Associate Software Engineer, Software Engineer)

  Membru BEST (Board of European Students of Technology).

  Studii

  Trainer Certificat – Structural Eurotraining.

  Studii de masterat Advanced Software Services – Politehnica, București.

  Studii de licență Computer Science and Information Technology – Politehnica, București.

  Adnana Muresan Trainer Front-End

  Ca trainer în cadrul NewTech Academy, am privilegiul să lucrez cu persoane talentate și dornice să învețe. Rolul meu este să îi îndrum și să îi ajut să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele IT, să descopere noi concepte și să găsească soluții creative la provocările tehnologice.

  Mă simt împlinită să pot juca un rol în formarea următoarelor generații de specialiști IT și să îi pregătesc pentru cariere de succes într-un mediu dinamic și competitiv.

  Din iulie 2022 – Web Development Trainer la NewTech Academy.

  Din 2016 până în prezent – trainer la Evalue Intarational S.A.
  Între august 2015  până în martie 2019 a schimbat mai câteva roluri în cadrul companiei Evalue Intarational S.A. (Team Leader, Quality and Trainer Coordinator)

  Andrei Duhanes Trainer Front-End

  Numele meu este Andrei Duhanes, la vârsta de 27 de an mi-am schimbat cariera de la finanțe la dezvoltare software. A fost dificil la început, deși foarte tentant, iar după aproximativ 5 ani, câteva companii schimbate, roluri diferite și multe caracteristici și linii de cod scrise, am decis că este un moment minunat să fac o schimbare și să încep să-i ajut pe alții care vor să participe în această aventură frumoasă, deși complicată. Și iată-mă aici, la NewTech Academy, în calitate de instructor de dezvoltare web, gata să ofer impulsul de care aveți nevoie pentru a intra în această profesie.

  Din 2023 – Web Development Trainer la NewTech Academy.

  Din mai 2022 și până în prezent – Software Engineer la HTEC Group.

  Din mai 2018 până în mai 2022 – Software Engineer la 3Pillar Global Romania.

  Martie 2018 – Octombrie 2018 – Frontend developer la Nonnagon Systems.

  Finance and Accounting Specialist la Office Depot timp de 3 ani.

  Studii

  Trainer Certificat

  Studii de masterat – Informatică aplicată și programare în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

  Studii de licență – Științe economice în cadrul universității Babeș Bolyai.

  NewTech păreri

  Mihaela Popescu, București
  În doar câteva luni, am reușit să acumulez informații prețioase, datorită orelor de practică și datorită trainerilor, care sunt foarte bine pregătiți, extrem de dedicați și au abilitatea de a explica pe înțelesul fiecărui începător. Mulțumesc Academiei NewTech și mulțumesc Adnanei, că au reușit să pună bazele carierei mele!
  Călin Pădurean, Cluj-Napoca
  Voiam să mulțumesc academiei NewTech pentru cursul pe care îl oferiți studenților, pentru faptul că reușiți să faceți ca niște oameni fără o pregătire prealabilă și fără un background sănătos de IT să înțeleagă ceva și să acumuleze un bagaj de cunoștințe considerabil.
  Călin Munteanu, Târgu Mureș
  Am început cursul cu o oarecare emoție, întrucât experiența mea în domeniul programării era 0. Însă, structura cursului care conține atât ore de teorie, dar și foarte multă practică, permite asimilarea treptată a informației, care nu este deloc puțină.
  Daniela Cotigă, București
  Nu am avut niciun fel de experiență în domeniu, dar datorită programei bine structurată, bazată atât pe teorie, cât și pe foarte multă practică, a trainerilor foarte implicați care m-au încurajat am ajuns de la un nivel zero, la un nivel avansat.
  Daniel Pădurean
  Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
  Florin Capota
  Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
  Bogdan Ciolpan
  Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
  Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
  Cursurile NewTech sunt potrivite mai multor categorii de persoane, cum ar fi persoanele cu zero experiență, și care vor să facă o reconversie profesională, dar și persoanelor care au deja experiență și vor să-și întărească cunoștințele. Mentorii mei, Mircea și Matei sunt foarte pregătiți și, m-au făcut mereu să învăț lucrurile într-un mod foarte ușor.
  Adnana Mureșan
  Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
  Mircea Dumitrescu
  Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

  Salariu Front-End developer

  Iată ce perspective salariale vei avea în calitate de front end developer în România:

  0 - 5 ani
  4,350 RON – 7,300 RON
  5 - 10 ani
  7,300 RON – 9,000 RON
  de la 15 ani
  9,500 RON și mai mult
  Sursa: salaryexplorer.com

  Ce înseamnă programator frontend?

  De cele mai multe ori programatorilor front end li se zice și dezvoltator web. Un dezvoltator web/front-end este responsabil pentru implementarea elementelor vizuale pe care utilizatorii le văd și cu care interacționează pe un site sau într-o aplicație web. Acestea sunt, de obicei, susținute de dezvoltatorii web back-end, care sunt responsabili pentru logica aplicației pe partea de server și integrarea muncii pe care o fac dezvoltatorii front-end.

  Iată care sunt responsabilitățile unui programator frontend:

  Pentru cine este cursul?

  Absolvenți de facultate

  Absolvenții proaspeți de facultate care nu au experiența practică necesară pentru a începe munca.

  Reprofilare profesională

  Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă și să câștige un salariu mai mare.

  Mileniali

  Tineri pentru care practica solidă în IT este mai importantă decât baza teoretică.

  Upskillers în domeniul IT

  Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile technologice și să avanseze la locul de muncă.

  Freelanceri

  Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

  Studenți ai cursurilor online de IT

  Persoane care au participat la un curs online de IT, dar care nu i-au pregătit pentru job.

  Programă

  • Computer introduction
  • HTML Introduction

  • CSS Introduction
  • Modern HTML & CSS3
  • CSS flex box

  • Introduction to programming with js
  • for Loops
  • Arrays
  • Ajax
  • jQuery

  • Directives
  • Routing and navigation
  • Forms

  • JS testing
  • Sass
  • Modules

  Echipa noastră

  Shay are peste 5 ani de experiență în sectorul formării educaționale în România și este CEO al Burlington English România – școala internațională de engleză, cu milioane de cursanți din întreaga lume. Anterior, Shay a fost business developer și manager al Adama Management SRL în România. Shay a încheiat un parteneriat cu Wawiwa Tech Training pentru a aduce în România cele mai bune cursuri IT, cu materiale de instruire avansate, workshop-uri și o platformă de învățare interactivă, toate actualizate permanent și adaptate la nevoile industriei IT.

  Shay Hafzadi CEO NewTech Academy

  Lavinia Chican este Senior Partner al McCann PR România, agenția de PR nr. 1 din România, recunoaștere acordată de BiZ și Unlock Market Research.

  Lavinia este un specialist de top în PR, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie, desfășurând campanii pentru branduri globale în sectoarele FMCG, energie, consumer lifestyle, sănătate, tehnologie, retail, auto și sport.

  Realizările profesionale ale Lavinia includ:
  – coordonarea de mai bine de 10 ani a departamentului de comunicare al celui mai important turneu de tenis din Europa de Est – BRD Nastase Tiriac Trophy;
  – organizarea McCann Conferences în leadership, educație, tehnologie și sport;
  – fondarea McCann Sport Division;
  – participarea ca membru al juriului la Romanian PR Awards.

  Lavinia Chican Co-Fondator NewTech Academy, Communication Director

  Dan, un pasionat de software si castigator al multor concursuri in domeniu, este Chief Technology Officer la NewTech. Experienta sa profesionala ca Director of Engineering & Site Leader al Intralinks si cea pedagogica din pozitia de asistent universitar confera atat imaginea clara asupra nevoilor pietei muncii din domeniul IT, cat si asupra abordarii teoretice si practice de care cursantii Newtech au nevoie pentru a-si realiza visul.

  Dan Gheorghe CTO NewTech Academy

  Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
  Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech

  Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

  Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech

  Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
  Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

  Întrebări frecvente

  Un dezvoltator front-end este un dezvoltator web care codifică front-end-ul unui site web. În timp ce designul web este modul în care arată un site web, dezvoltarea front-end este modul în care designul respectiv este implementat de fapt pe web.

  Un dezvoltator front-end leagă între ele lumea designului și a tehnologiei, împachetând utilitatea back-end-ului într-un mod invitant cu care utilizatorii pot interacționa. Ei preiau fișiere de design de site-uri web și le convertesc în cod HTML, JavaScript (JS) și/sau CSS – elementele de bază ale dezvoltării front-end. Aceasta include design/aspect, conținut, butoane, imagini, navigare și link-uri interne.

  Felul în care un utilizator interacționează cu un website: tot ceea vede, momentul în care dă click pe ceva, procesul de introducere sau a preluare a informații de pe un site web este opera unui dezvoltator front-end. Pentru a crea o experiență de utilizare a site-ului prietenoasă și efecientă trebuie să fii creativ și priceput la tehnologie. Accentul este plasat pe experiența utilizatorului, iar de tehnologia pe care o implementează un dezvoltator frontend depinde eficiența, viteza și funcționalitate fluidă a website-ului. De asemenea, dezvoltatorii frontend se asigură că nu există erori sau bug-uri pe front-end și că designul apare așa cum ar trebui să fie pe diferite platforme și browsere.

  Îți oferim o întâlnire de consiliere gratuită cu expertul nostru. În această întâlnire vei primi toate informațiile despre cursurile NewTech. Îți vom evalua abilitățile și potențialul și împreună vom decide asupra cursului potrivit ție.
  Întâlnirea se desfășoară online, pe Zoom. Consilierul nostru de studii îți va explica și îți va arăta în detaliu cum se desfășoare lecțiile online, cum funcționează platforma noastră de învățare și care sunt opțiunile tale de angajare la absolvire.

  Acesta este un program entry-level pentru începători, nu este nevoie să ai experiență anterioară. Dacă este necesar, o evaluare profesională online îți va testa abilitățile de matematică, logică și rezolvarea problemelor și te va asigura că ai abilitățile potrivite pentru a finaliza programul.

  În cazul în care simți că programa este prea avansată sau ai ratat unele momente importante din cadrul lecției, nu te îngrijora. Trainerii noștri sunt la dispoziția cursanților și îți pot răspunde la întrebări. Iar lecțiile online se înregistrează, iar tu vei putea reveni în cazul în care ai uitat unele detalii.

  Pentru a participa la curs ai nevoie de un PC sau laptop funcțional și de acces la internet. Software-ul în care vei lucra, ți-l punem la dispoziție noi, tu vei primi login și parola.

  Cursul de programare full-stack este actualizat în continuu. Colaborăm cu companii naționale și internaționale și ne ajustăm curricula conform necesităților reale ale pieței. De asemenea, trainerii noștri specializați sunt experți care activează de mulți ani în domeniul IT și îți vor oferi sfaturi utile pentru a obține un job în IT sau pentru a-ți perfecționa abilitățile și a avansa în carieră.

  Marele avantaj al cursurilor NewTech Academy sunt proiectele practice și posibilitatea de a crea un portofoliu profesional pe care îl poți prezenta viitorilor angajatori. Cursanții primesc feedback personalizat din partea trainerilor și sunt ajutați să treacă peste dificultățile pe care le întâmpină la lecții. La finalul cursului oferim fiecărui consultant consiliere în carieră gratuit.

  Da, un dezvoltator front-end beneficiază de salarii decente, cererea mare, siguranța locului de muncă și o mulțime de opțiuni pentru mobilitate. Angajatorii caută soluționatori de probleme, nu doar oameni care pot coda, ci și oameni care se pot întâlni cu designeri vizuali și de experiență de utilizator pentru a rezolva provocările majore.

  Dezvoltarea front-end este un domeniu destul de flexibil în ceea ce privește locul și când se poate realiza. Cantitatea de muncă independentă disponibilă tinde să fie la fel de abundentă ca și cea full time.

  Fiind un domeniu în continuă creștere, un dezvoltator Frontend niciodată nu încetează să învețe. Cursul online NewTech Academy îți oferă posibilitatea să îți pui o bază solidă și să te dezvolți ca dezvoltator Frontend în doar 8 luni.

  Vârsta minimă de înscriere la curs este de 17 ani.

  Nu există o vârstă maximă pentru doritorii de a se înscrie la cursul de Front-End.

  Poți să plătești prețul cursului integral sau până la 6 rate. De asemenea, poți beneficia de parteneriatul NewTech Academy și Banca Transilvania. Un plan financiar avantajos pentru toate cursurile noastre de IT care se achită în 18 rate.

  Dacă vrei să afli mai multe despre cursurile noastre, poți să completezi detaliile tale în formularele de site sau să ne suni la  031.005.1304

  Alte cursuri

  Curs de programare – Fullstack Developer

  Curs de programare – Fullstack Developer

  12 luni | 500 ore | seara
  Începe: 16.07.2024
  Curs Data Analyst

  Curs Data Analyst

  9 luni | 300 ore | seara
  Începe: 17.07.2024
  Curs Graphic Design

  Curs Graphic Design

  9 luni | 232 ore | seara
  Începe: 02.09.2024
  Curs Excel începător-avansat

  Curs Excel

  8 săptămâni
  Începe: În curând
  Curs SQL

  Curs SQL

  12 săpt | 100 ore | seara
  Începe: 17.07.24
  Curs Scratch

  Curs Scratch

  8 săptămâni
  Începe: În curând
  Curs Python

  Curs Python & Pygame

  6 luni
  Începe: 16 Septembrie
  Află detalii despre cursurile noastre
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy