Curs Frontend Web Developer

DURATĂ

9 luni | 400 ore | seara
15 Noiembrie

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Devino un dezvoltator Front-End experimentat în doar 9 luni!

  Învață dezvoltarea web Front-End cu o metodă modernă de învățare folosind experiențe practice.

  În cadrul acestui curs de IT online vei finaliza proiecte atât individual, cât și în echipă. Vei dobândi abilități practice în HTML, CSS, JavaScript, proiectare avansată Informații utilizator (UI) și dezvoltare SPA. De asemenea, îți vei îmbunătăți abilități precum leadership și rezolvarea problemelor.

  Toate aceste proiecte se vor combina într-un portofoliu impresionant, conceput pentru a întări tot ceea ce ai învățat în curs. Portofoliul final va fi instrumentul tău principal de a arăta abilitățile și cunoștințele tehnologice pentru a deveni un candidat remarcabil pentru postul de tehnologie pe care îl dorești.

  Școala de IT NewTech îți garantează un curs 70% practic, predat de mentori  cu mulți ani de experiență în domeniul Hi-Tech. Ei își vor împărtăși cunoștințele profesionale despre industria tehnologică și te vor ajuta să te concentrezi pe ceea ce este important să înveți pentru a obține succes în domeniu.

  Curricula pentru programarea Front-End a fost dezvoltată de liderul educației tehnologice israeliene – Wawiwa Tech Training în colaborare cu companiile de top din industrie. Marele avantaj al acestor cursuri de programare îl alcătuiesc relevanța și eficacitatea, pentru că exercițiile și proiectele sunt actualizate continuu.

   făcând acest program relevant pentru nevoile industriei tehnologice de acum.

   Învață programare online și asigură-ți un job bine plătit în IT.

  Experiență practică

  Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

  Loc de muncă

  Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

  Programă avansată

  Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

  NewTech păreri

  Daniel Pădurean
  Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
  Adnana Mureșan
  Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
  Florin Capota
  Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
  Bogdan Ciolpan
  Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
  Mircea Dumitrescu
  Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

  Pentru cine este cursul?

  Absolvenți de facultate

  Absolvenții proaspeți de facultate care nu
  au experiența practică necesară pentru a începe munca.

  Reprofilare profesională

  Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă
  și să câștige un salariu mai mare.

  Mileniali

  Tineri pentru care practica solidă în IT este mai
  importantă decât baza teoretică.

  Upskillers în domeniul IT

  Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile
  technologice și să avanseze la locul de muncă.

  Freelanceri

  Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai
  recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

  Studenți ai cursurilor online de IT

  Persoane care au participat la un curs online de IT,
  dar care nu i-au pregătit pentru job.

  Programă

  • Computer introduction
  • HTML Introduction

  • CSS Introduction
  • Modern HTML & CSS3
  • CSS flex box

  • Introduction to programming with js
  • for Loops
  • Arrays
  • Ajax
  • jQuery

  • Introduction to Angular
  • Directives
  • Routing and navigation
  • Forms

  • JS testing
  • Sass
  • Modules

  Expertiza israeliană

  Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech

  Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
  Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech

  Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

  Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

  Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
  Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Un dezvoltator front-end este un dezvoltator web care codifică front-end-ul unui site web. În timp ce designul web este modul în care arată un site web, dezvoltarea front-end este modul în care designul respectiv este implementat de fapt pe web.

  Un dezvoltator front-end leagă între ele lumea designului și a tehnologiei, împachetând utilitatea back-end-ului într-un mod invitant cu care utilizatorii pot interacționa. Ei preiau fișiere de design de site-uri web și le convertesc în cod HTML, JavaScript (JS) și/sau CSS – elementele de bază ale dezvoltării front-end. Aceasta include design/aspect, conținut, butoane, imagini, navigare și link-uri interne.

  Felul în care un utilizator interacționează cu un website: tot ceea vede, momentul în care dă click pe ceva, procesul de introducere sau a preluare a informații de pe un site web este opera unui dezvoltator front-end. Pentru a crea o experiență de utilizare a site-ului prietenoasă și efecientă trebuie să fii creativ și priceput la tehnologie. Accentul este plasat pe experiența utilizatorului, iar de tehnologia pe care o implementează un dezvoltator frontend depinde eficiența, viteza și funcționalitate fluidă a website-ului. De asemenea, dezvoltatorii frontend se asigură că nu există erori sau bug-uri pe front-end și că designul apare așa cum ar trebui să fie pe diferite platforme și browsere.

  Îți oferim o întâlnire de consiliere gratuită cu expertul nostru. În această întâlnire vei primi toate informațiile despre cursurile NewTech. Îți vom evalua abilitățile și potențialul și împreună vom decide asupra cursului potrivit ție.
  Întâlnirea se desfășoară online, pe Zoom. Consilierul nostru de studii îți va explica și îți va arăta în detaliu cum se desfășoare lecțiile online, cum funcționează platforma noastră de învățare și care sunt opțiunile tale de angajare la absolvire.

  Acesta este un program entry-level pentru începători, nu este nevoie să ai experiență anterioară. Dacă este necesar, o evaluare profesională online îți va testa abilitățile de matematică, logică și rezolvarea problemelor și te va asigura că ai abilitățile potrivite pentru a finaliza programul.

  În cazul în care simți că programa este prea avansată sau ai ratat unele momente importante din cadrul lecției, nu te îngrijora. Trainerii noștri sunt la dispoziția cursanților și îți pot răspunde la întrebări. Iar lecțiile online se înregistrează, iar tu vei putea reveni în cazul în care ai uitat unele detalii.

  Pentru a participa la curs ai nevoie de un PC sau laptop funcțional și de acces la internet. Software-ul în care vei lucra, ți-l punem la dispoziție noi, tu vei primi login și parola.

  Cursul de programare full-stack este actualizat în continuu. Colaborăm cu companii naționale și internaționale și ne ajustăm curricula conform necesităților reale ale pieței. De asemenea, trainerii noștri specializați sunt experți care activează de mulți ani în domeniul IT și îți vor oferi sfaturi utile pentru a obține un job în IT sau pentru a-ți perfecționa abilitățile și a avansa în carieră.

  Marele avantaj al cursurilor NewTech Academy sunt proiectele practice și posibilitatea de a crea un portofoliu profesional pe care îl poți prezenta viitorilor angajatori. Cursanții primesc feedback personalizat din partea trainerilor și sunt ajutați să treacă peste dificultățile pe care le întâmpină la lecții. La finalul cursului oferim fiecărui consultant consiliere în carieră gratuit.

  Da, un dezvoltator front-end beneficiază de salarii decente, cererea mare, siguranța locului de muncă și o mulțime de opțiuni pentru mobilitate. Angajatorii caută soluționatori de probleme, nu doar oameni care pot coda, ci și oameni care se pot întâlni cu designeri vizuali și de experiență de utilizator pentru a rezolva provocările majore.

  Dezvoltarea front-end este un domeniu destul de flexibil în ceea ce privește locul și când se poate realiza. Cantitatea de muncă independentă disponibilă tinde să fie la fel de abundentă ca și cea full time.

  Fiind un domeniu în continuă creștere, un dezvoltator Frontend niciodată nu încetează să învețe. Cursul online NewTech Academy îți oferă posibilitatea să îți pui o bază solidă și să te dezvolți ca dezvoltator Frontend în doar 9 luni.

  Vârsta minimă de înscriere la curs este de 17 ani.

  Nu există o vârstă maximă pentru doritorii de a se înscrie la cursul de Front-End.

  Poți să plătești prețul cursului integral sau până la 6 rate. De asemenea, poți beneficia de parteneriatul NewTech Academy și Banca Transilvania. Un plan financiar avantajos pentru toate cursurile noastre de IT care se achită în 18 rate.

  Dacă vrei să afli mai multe despre cursurile noastre, poți să completezi detaliile tale în formularele de site sau să ne suni la  031.005.1304

  De ce noi?

  Experiența israeliană

  NewTech folosește cele mai noi metodologii și instrumente digitale dezvoltate cu partnerii noștri israelieni, lideri de piață în acest domeniu.

  Instructori experți

  Instructori experți si formatori cu experiență în industria tech din companii de top.

  Program inovativ

  Cele mai bune materiale pentru predarea în clasă și pentru ateliere practice, precum și pentru predarea interactivă, care sunt actualizate continuu cu cerințele industriei IT.

  Consultație gratuită

  Consilierii academiei îți vor prezenta toate programele noastre și te vor ajuta să alegi cursul potrivit ție.

  Creează-ți portofoliul

  Toate cerințele proiectelor practice pe care le finalizezi în timpul cursului vor completa portofoliul profesional. Acest portofoliu îți va conferi un avantaj în obținerea job-ului dorit.

  Concentrează-te pe carieră

  Obține consiliere profesională și oportunități de angajare din colaborarea noastră strânsă cu marile companii de tehnologie.

  Află toate detaliile despre cursurile noastre!
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy