Școala de IT NewTech Academy

Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

Academia de IT NewTech Academy

NewTech Academy face parte din grupul internațional de tehnologie Wawiwa care oferă un model unic de formare creat de experți de top din industrie. Cunoștințele noastre despre necesitățile industriei tehnice locale ne-au ajutat să dezvoltăm un program unic care se concentrează pe ceea ce este important să se învețe pentru reușită.

Academia de IT NewTech oferă un program inovativ pentru predarea de cursuri in tehnologie, cum ar fi dezvoltatori full-stack, dezvoltatori web, data analysts și designeri web. Toate programele sunt dezvoltate de experți israelieni și livrate de mentori locali cu ani de experiență Hi-Tech. Programele sunt actualizate continuu cu cele mai noi instrumente și tehnologie digitală și pregătesc pe deplin studenții noștri pentru cerințele de angajare de astăzi. La noi găsești cele mai bune cursuri de IT, 70% practică, traineri cu experiență vastă în domeniu și software avansat.

Învață programare de la 0! Nu este necesar să ai experiență anterioară în domeniu. Profesorii academiei noastre te vor ajuta sa înțelegi ce înseamnă IT cu adevărat, să-ți stabilești o bază și să avansezi în cadrul cursurilor.

Legăturile puternice ale NewTech cu companiile din industria tehnologiei locale creează o oportunitate unică pentru studenții noștri de a găsi un loc de muncă bine plătit la scurt timp după absolvire.

Curs Frontend Developer

Curs Frontend Developer

8 luni | 300 ore | seara
Începe: 03.09.2024
Curs de programare – Fullstack Developer

Curs de programare – Fullstack Developer

12 luni | 500 ore | seara
Începe: 03.09.2024
Curs Data Analyst

Curs Data Analyst

9 luni | 300 ore | seara
Începe: 30.07.2024
Curs Graphic Design

Curs Graphic Design

9 luni | 232 ore | seara
Începe: 02.09.2024
Curs Excel începător-avansat

Curs Excel

8 săptămâni
Începe: În curând
Curs SQL

Curs SQL

12 săpt | 100 ore | seara
Începe: 30.07.24
Curs Scratch

Curs Scratch

8 săptămâni
Începe: În curând
Curs Python

Curs Python & Pygame

6 luni
Începe: 16 Septembrie

Echipa noastră

Shay Hafzadi

Shay are peste 5 ani de experiență în sectorul formării educaționale în România și este CEO al Burlington English România – școala internațională de engleză, cu milioane de cursanți din întreaga lume. Anterior, Shay a fost business developer și manager al Adama Management SRL în România. Shay a încheiat un parteneriat cu Wawiwa Tech Training pentru a aduce în România cele mai bune cursuri IT, cu materiale de instruire avansate, workshop-uri și o platformă de învățare interactivă, toate actualizate permanent și adaptate la nevoile industriei IT.

Shay Hafzadi CEO NewTech Academy
Lavinia Chican

Lavinia Chican este Senior Partner al McCann PR România, agenția de PR nr. 1 din România, recunoaștere acordată de BiZ și Unlock Market Research.

Lavinia este un specialist de top în PR, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie, desfășurând campanii pentru branduri globale în sectoarele FMCG, energie, consumer lifestyle, sănătate, tehnologie, retail, auto și sport.

Realizările profesionale ale Lavinia includ:
– coordonarea de mai bine de 10 ani a departamentului de comunicare al celui mai important turneu de tenis din Europa de Est – BRD Nastase Tiriac Trophy;
– organizarea McCann Conferences în leadership, educație, tehnologie și sport;
– fondarea McCann Sport Division;
– participarea ca membru al juriului la Romanian PR Awards.

Lavinia Chican Co-Fondator NewTech Academy, Communication Director
Dan Gheorghe

Dan, un pasionat de software si castigator al multor concursuri in domeniu, este Chief Technology Officer la NewTech. Experienta sa profesionala ca Director of Engineering & Site Leader al Intralinks si cea pedagogica din pozitia de asistent universitar confera atat imaginea clara asupra nevoilor pietei muncii din domeniul IT, cat si asupra abordarii teoretice si practice de care cursantii Newtech au nevoie pentru a-si realiza visul.

Dan Gheorghe CTO NewTech Academy
Eran Lasser

Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech
Leah Mansoor

Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech
Daniel Anderson

Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

Companiile cu care colaborăm

Orange_logo HW_POS_RGB_Horizontal ssc intralinks mccanpr mrm--logo Banca Transilvania partener NewTech Academy qualitest logo burlington english ingenios-logo newtechjobs logo h

De ce să alegi cursurile noastre de it?

Experiența israeliană

Experiența israeliană

NewTech folosește cele mai noi metodologii și instrumente digitale dezvoltate cu partnerii noștri israelieni, lideri de piață în acest domeniu.

Instructori experți

Instructori experți

Instructori experți si formatori cu experiență în industria tech din companii de top.

Program inovativ

Program inovativ

Cele mai bune materiale pentru predarea în clasă și pentru ateliere practice, precum și pentru predarea interactivă, care sunt actualizate continuu cu cerințele industriei IT.

Consultație gratuită

Consultație gratuită

Consilierii academiei îți vor prezenta toate programele noastre și te vor ajuta să alegi cursul potrivit ție.

Creează-ți portofoliul

Creează-ți portofoliul

Toate cerințele proiectelor practice pe care le finalizezi în timpul cursului vor completa portofoliul profesional. Acest portofoliu îți va conferi un avantaj în obținerea job-ului dorit.

Concentrează-te pe carieră

Concentrează-te pe carieră

Obține consiliere profesională și oportunități de angajare din colaborarea noastră strânsă cu marile companii de tehnologie.

Membrii consiliului nostru consultativ

Alex are o experiență de 20 de ani în software și tehnologie și 7 ani în electronică și robotică. S-a alăturat echipei MRM România după ce a petrecut 8 ani la Londra, acolo unde a deținut o serie de roluri: Senior Software Engineer (MMT Digital), Lead Software Engineer și Creative Technologist (Cheil London) și Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky). Cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea de soluții de tehnologie clienților globali, corporate și instituționali, Alex Budin conduce strategia de inovare și de creștere a companiilor, cu focus pe excelența tehnologică.

Alex Budin Head of Technology MRM Romania

Nicoleta Eftimiu este un profesionist top management cu peste 20 de ani de experiență, atât în companiile antreprenoriale locale, cât și în marile multinaționale. În ultimii 15 ani a lucrat pentru compania Coca-Cola în diferite funcții de conducere atât în țara sa natală, România, cât și în străinătate. Cel mai recent rol este acela de Vice President și General Manager pentru Europa Centrală, conducând echipe din 5 țări și concomitent fiind membru al echipei de conducere pentru unitatea de business din Europa Centrală și de Est. În ultimii 2 ani, Nicoleta a condus transformarea digitală a Coca-Cola în Europa Centrală, dezvoltând inițiative cheie precum comerțul electronic, programarea datelor și sustenabilitatea.

Nicoleta Eftimiu VP Central Europe The Coca-Cola Company

Alexandra este lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea „Politehnica” București, expert evaluator în inovație digitală pentru Comisia Europeană și senior consultant în digitalizare. Este doctor în Ingineria Sistemelor, pasionată de Inteligența Artificială și Blockchain și își propune să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de publicul și companiile din România. De asemenea, este coach și mentor în programe de incubare si acceleratoare de afaceri, advisor și co-fondator în startup-uri tech, și lucrează cu antreprenorii pentru a dezvolta și implementa strategii de inovare.

Alexandra Cernian Lector Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB

Andrei Dumuța conducea echipa care răspunde de 2 cele mai mari platforme clasificate online din România: OLX.ro și Autovit.ro, din categoria automotivă. OLX este un brand global cu 3000 de angajați în toată lumea, care activează în domeniile: Product, Tech și Data.

Andrei Dumuta GM Motors, OLX Romania

Codruț Săvulescu s-a alăturat industriei de telecomunicații în 1998, după 6 ani de predare în calitate de profesor universitar. În fiecare an, el menține legătura directă cu universitățile și voluntarii din domeniul telecomunicațiilor.
Înainte de a se angaja în departamentul de Marketing la Huawei, Codruț a lucrat ca manager de planificare a frecvenței radio în industria de telefonie mobilă și director operațional în industria de telecomunicații fixe.
Fiind consultant de strategie în cadrul Huawei, Codruț se concentrează pe promovarea și analiza noului ecosistem de afaceri activat de 5G și de colegii săi Cloud și AI, pentru o evoluție sănătoasă și stabilă prin digitalizare.

Codrut Savulescu Executive Solution Manager at Huawei Technologies Romania

– 11 years experience in online content creation and building communities.
– Over one milion followers in YouTube
– Entrepreneur with several business ventures under his belt. Some successful, some not so much, but never discouraged.

Mihai Alexandru Mikey H

Gabriel Trăistaru este directorul Diviziei Digitale din cadrul Orange Romania Communications și este responsabil în principal de implementarea de soluții digitale noi pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de dezvoltarea și promovarea aplicației mobile MyAccount în rândul clienților Orange. Are peste zece ani de experiență în consultanță, digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale. Gabriel este activ în societatea civilă fiind unul dintre membrii fondatori ai think tank-ului Europuls.

Gabriel Traistaru Director Digital Division ORANGE ROMANIA
Real world experience

Experiență practică

Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

Job Placement

Loc de muncă

Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

Cutting edge program

Programă avansată

Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

Află detalii despre cursurile noastre

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Află detalii despre cursurile noastre
    Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

      Te așteptăm la NewTech Academy