Curs de programare – Fullstack Developer

DURATĂ

14 luni | 600 ore | seara
4 Aprilie

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Curs fullstack developer

  Postul de developer full stack a devenit tot mai cerut și apreciat în ultimii ani și cu siguranță se va menține pe pozițiile de top în continuare. Dacă nu ai experiență în domeniul IT, dar îți dorești o carieră tehnologică, alege un curs de programare pentru începători și acumulează experiență profesională chiar în cadrul cursurilor de programare.

  La NewTech Academy înveți atât programarea Front-End, cât și cea Back-End cu o metodă modernă de predare folosind experiența practică. Oferim cursuri de IT 70% practice și 30% teorie actualizată în continuu. Chiar de la primul curs, studenții fac exerciții aplicate și imediat pun în practică cunoștințele dobândite.

  În cadrul acestui curs vei finaliza proiecte atât individual, cât și în echipă. Vei finaliza sarcini în HTML, CSS și JS, precum și vei construi un REST API cu Spring Boot și multe altele. Toate aceste proiecte se vor combina într-un portofoliu impresionant care te face un candidat remarcabil pentru postul tehnologic dorit.
  La noi găsești mentori cu mulți ani de experiență în Hi-Tech, care predau, atât programare pentru începători, cât și pentru niveluri mai avansate. Ei își vor împărtăși cunoștințele profesionale despre industria tehnologică și te vor ajuta să te concentrezi asupra a ceea ce este important să înveți ca să devii full stack developer.

  Experiență practică

  Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

  Loc de muncă

  Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

  Programă avansată

  Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

  Mentorii Fullstack

  La NewTech aducem relația de mentor – cursant la un nou nivel. Împreună creăm o comunitate tech în care cursanții, mai ales cei începători, pot avea parte de susținere și consultanță chiar și înafara cursurilor. Relația apropiată cu studenții noștri oferă oportunități valoroase de învățare, creștere, mentorat și avansare în carieră.

  Inovația și creativitate sunt mereu bine venite în sectorul tehnologic. Programa NewTech Academy este mereu actualizată. Mentorii încurajează cursanții cu inițiativă și sunt deschiși către sugestiile voastre.

  Suntem convinși că o comunitate tehnologică atrage genul de oameni dornici să se ajute reciproc și să crească împreună. Convinge-te și tu! Programează o consultație personalizată gratuită și află toate detaliile despre cursurile noastre tehnologice.

  NewTech păreri

  Daniel Pădurean
  Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
  Adnana Mureșan
  Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
  Florin Capota
  Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
  Bogdan Ciolpan
  Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
  Mircea Dumitrescu
  Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.
  Consiliere personalizată 1
  Programul 2
  Instructori experți 3
  Portofoliu profesional 4
  Consiliere în carieră 5

  Ce înseamnă programator fullstack?

  Un programator full stack este cineva care lucrează atât cu partea de front-end, cât și cu cea de back-end a unei aplicații web. Front-end-ul este responsabil pentru aspectul vizual al site-ului, în timp ce back-end-ul este responsabil pentru logica și infrastructura din culise a site-ului.

  Tot ce vedem noi pe o pagină online, începând de la logo, meniu, bara de căutare, butoane, aspect general și modul în care interacționăm cu pagina respectivă reprezintă munca dezvoltatorului front-end. Acesta este responsabil de aspectul siteului. De asemenea, dezvoltatorul front end e responsabil de felul în care site-ul se afișează pe desktop și telefon. Această latură a dezvoltării frontend se numește Responsive Web Design.

  Dezvoltarea back-end se referă la partea paginii web sau a aplicației, pe care noi nu o vedem. Dezvoltatorii backend se axează pe logica site-ului, creând servere și lucrând cu baze de date și API-uri.

  Așadar, un programator fullstack este specialistul IT care poate să facă toate cele descrise mai sus.

  Pentru cine este cursul?

  Absolvenți de facultate

  Absolvenții proaspeți de facultate care nu
  au experiența practică necesară pentru a începe munca.

  Reprofilare profesională

  Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă
  și să câștige un salariu mai mare.

  Mileniali

  Tineri pentru care practica solidă în IT este mai
  importantă decât baza teoretică.

  Upskillers în domeniul IT

  Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile
  technologice și să avanseze la locul de muncă.

  Freelanceri

  Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai
  recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

  Studenți ai cursurilor online de IT

  Persoane care au participat la un curs online de IT,
  dar care nu i-au pregătit pentru job.

  Programă

  • HTML, HTML5
  • CSS
  • JavaScript
  • JavaScript basics
  • Object-Oriented JavaScript
  • DOM manipulation
  • AJAX
  • jQuery
  • Includes Algorithms and Logical Thinking
  • AngularJS
  • UI & UX

  • node.js
  • SQL (with MySQL)
  • JDBC
  • Spring boot applications
  • Designing an API
  • Authentication
  • Routing
  • Deploying web apps (with Heroku)

  Projects requiring integration of skills and knowledge from extended training periods. The training contains 3 step projects:

  1. Frontend: HTML, CSS, JS
  2. Backend (in pairs): REST API with Spring boot
  3. Full-Stack (in teams): Large-scale project integrating all of the skills, concepts and technologies acquired in the training

  Echipa noastră

  Shay are peste 5 ani de experiență în sectorul formării educaționale în România și este CEO al Burlington English România – școala internațională de engleză, cu milioane de cursanți din întreaga lume. Anterior, Shay a fost business developer și manager al Adama Management SRL în România. Shay a încheiat un parteneriat cu Wawiwa Tech Training pentru a aduce în România cele mai bune cursuri IT, cu materiale de instruire avansate, workshop-uri și o platformă de învățare interactivă, toate actualizate permanent și adaptate la nevoile industriei IT.

  Shay Hafzadi CEO NewTech Academy

  Lavinia Chican este Senior Partner al McCann PR România, agenția de PR nr. 1 din România, recunoaștere acordată de BiZ și Unlock Market Research.

  Lavinia este un specialist de top în PR, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie, desfășurând campanii pentru branduri globale în sectoarele FMCG, energie, consumer lifestyle, sănătate, tehnologie, retail, auto și sport.

  Realizările profesionale ale Lavinia includ:
  – coordonarea de mai bine de 10 ani a departamentului de comunicare al celui mai important turneu de tenis din Europa de Est – BRD Nastase Tiriac Trophy;
  – organizarea McCann Conferences în leadership, educație, tehnologie și sport;
  – fondarea McCann Sport Division;
  – participarea ca membru al juriului la Romanian PR Awards.

  Lavinia Chican Co-Fondator NewTech Academy, Communication Director

  Dan, un pasionat de software si castigator al multor concursuri in domeniu, este Chief Technology Officer la NewTech. Experienta sa profesionala ca Director of Engineering & Site Leader al Intralinks si cea pedagogica din pozitia de asistent universitar confera atat imaginea clara asupra nevoilor pietei muncii din domeniul IT, cat si asupra abordarii teoretice si practice de care cursantii Newtech au nevoie pentru a-si realiza visul.

  Dan Gheorghe CTO NewTech Academy

  Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
  Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech

  Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

  Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech

  Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
  Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Un dezvoltator full-stack face atât dezvoltarea front-end, cât și back-end. El programează codurile pentru aplicația web sau mobilă în partea front-end și codurile serverului în back-end. De asemenea, se conectează și comunică cu baze de date. Dezvoltatorul full stack își asumă un set larg de responsabilități. El trebuie să fie fluent în crearea de site-uri web cu o arhitectură internă robustă și să ofere clienților o interfață interactivă și intuitivă. Un dezvoltator full stack trebuie să fie bine versat în HTML, CSS, Angular JC și JavaScript și să cunoască foarte bine specificul tehnologiilor back-end și structurilor bazelor de date.
  Dezvoltarea front-end este practica de a produce o interfață pe care utilizatorii finali o pot vizualiza. Scopul principal al unui dezvoltator front end este de a dezvolta o platformă plăcută din punct de vedere vizual și ușor de utilizat. Dezvoltarea back-end se referă la munca care se desfășoară în culisele unui site sau aplicație – arhitectura de bază a produsului. Termenul cuprinde baza de date, serverul și alt software proprietar intermediar.

  Programatorii Full-Stack sunt valoroși pentru companii, deoarece pot îndeplini o varietate de sarcini în funcție de nevoile în schimbare ale unei organizații.

  Îți oferim o întâlnire de consiliere gratuită cu expertul nostru. În această întâlnire vei primi toate informațiile despre cursurile NewTech. Îți vom evalua abilitățile și potențialul și împreună vom decide asupra cursului potrivit ție.
  Întâlnirea se desfășoară online, pe Zoom. Consilierul nostru de studii îți va explica și îți va arăta în detaliu cum se desfășoare lecțiile online, cum funcționează platforma noastră de învățare și care sunt opțiunile tale de angajare la absolvire.

  Acesta este un program entry-level pentru începători, nu este nevoie să ai experiență anterioară. Dacă este necesar, o evaluare profesională online îți va testa abilitățile de matematică, logică și rezolvarea problemelor și te va asigura că ai abilitățile potrivite pentru a finaliza programul.

  În cazul în care simți că programa este prea avansată sau ai ratat unele momente importante din cadrul lecției, nu te îngrijora. Trainerii noștri sunt la dispoziția cursanților și îți pot răspunde la întrebări. Iar lecțiile online se înregistrează, iar tu vei putea reveni în cazul în care ai uitat unele detalii.

  Pentru a participa la curs ai nevoie de un PC sau laptop funcțional și de acces la internet. Software-ul în care vei lucra, ți-l punem la dispoziție noi, tu vei primi login și parola.

  Cursul de programare full-stack este actualizat în continuu. Colaborăm cu companii naționale și internaționale și ne ajustăm curricula conform necesităților reale ale pieței. De asemenea, trainerii noștri specializați sunt experți care activează de mulți ani în domeniul IT și îți vor oferi sfaturi utile pentru a obține un job în IT sau pentru a-ți perfecționa abilitățile și a avansa în carieră.

  Marele avantaj al cursurilor NewTech Academy sunt proiectele practice și posibilitatea de a crea un portofoliu profesional pe care îl poți prezenta viitorilor angajatori. Cursanții primesc feedback personalizat din partea trainerilor și sunt ajutați să treacă peste dificultățile pe care le întâmpină la lecții. La finalul cursului oferim fiecărui consultant consiliere în carieră gratuit.

  Da, dezvoltatorul full-stack este unul dintre cele mai solicitate și pline de satisfacții profiluri de carieră ale vremurilor actuale din întreaga lume. Fie că vorbim despre pachete salariale mai mari, oportunități de creștere în carieră, mediu de lucru participativ, avantaje uimitoare sau oricare alte aspecte conexe – un job de dezvoltator Full-Stack la aproape fiecare companie de tehnologie îți oferă aceste lucruri!

  Fiind un domeniu în continuă creștere, un dezvoltator Full-Stack niciodată nu încetează să învețe. Cursul online NewTech Academy îți oferă posibilitatea să îți pui o bază solidă și să te dezvolți ca dezvoltator Full Stack în doar 14 luni.

  Vârsta minimă de înscriere la curs este de 17 ani.

  Poți să plătești prețul cursului integral sau până la 6 rate. De asemenea, poți beneficia de parteneriatul NewTech Academy și Banca Transilvania. Un plan financiar avantajos pentru toate cursurile noastre de IT care se achită în 18 rate.

  Dacă vrei să afli mai multe despre cursurile noastre, poți să completezi detaliile tale în formularele de site sau să ne suni la  031.005.1304

  Alte cursuri

  Curs Excel avansat

  Curs Excel avansat

  8 săptămâni
  Urm. curs: în curând
  Curs Frontend Developer

  Curs Frontend Developer

  9 luni | 400 ore | seara
  Urm. curs: 4 Aprilie
  Curs Data Analyst

  Curs Data Analyst

  9 luni | 400 ore | seara
  Urm. curs: 10 Aprilie
  Curs Graphic designer, UX

  Curs Graphic designer, UX

  6 luni | 250 ore | seara
  Urm. curs: În curând
  Află toate detaliile despre cursurile noastre!
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy