Termeni și Condiții

Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

Definitii

Exonerarea de raspundere

NEWTECH DEVELOPMENT S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la newtech.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, newtech.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. NEWTECH DEVELOPMENT S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe newtech.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@newtech.ro pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

newtech.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar newtech.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe newtech.ro, va primi comunicari comerciale din partea newtech.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. newtech.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, newtech.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe newtech.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a newtech.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre newtech.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul NEWTECH DEVELOPMENT S.R.L.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre newtech.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

newtech.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe newtech.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Protecția datelor

a. Natura Serviciilor furnizate de noi înseamnă că vom obține, utiliza și dezvălui (împreună „Utilizați”) anumite informații despre dvs. („Date”). Această declarație stabilește principiile care guvernează utilizarea datelor noastre. Prin achiziționarea Serviciilor sunteți de acord cu această utilizare.

b. Când vă înregistrați la noi, va trebui să furnizați anumite date, cum ar fi datele dvs. de contact și informațiile demografice. Vom stoca aceste date și le vom folosi pentru a vă contacta, pentru a vă oferi detalii despre Serviciile pe care le-ați achiziționat și altfel, după cum este necesar în timpul furnizării normale a cursului.

c. Putem folosi, de asemenea, datele de mai sus și date similare pe care ni le furnizați ca răspuns la sondaje, pentru a agrega profiluri de utilizator și, cu excepția cazului în care faceți clic pe butonul relevant din formularul de înregistrare, vă oferim comunicări. Nu vom transmite date personale nimănui din afara NEWTECH DEVELOPMENT SRL.

d. Pentru a ne permite să monitorizăm și să îmbunătățim Serviciile noastre, colectăm anumite informații cumulate despre dvs., inclusiv detalii despre sistemul dvs. de operare, versiunea browserului, numele domeniului și adresa IP, adresa URL din care ați venit și pe care ați accesat-o și părțile site-ului vizita.

e. Folosim informații precum ID-ul dvs. de utilizator, identificatorii de sesiune și parola pentru a ne permite să identificăm dacă utilizați serviciile noastre, pentru a vă oferi servicii și pentru a vă asigura că aveți acces la produsele relevante. Vom citi cookie-uri doar din fișierul dvs. cookie plasat acolo prin interacțiunea browserului dvs. web cu site-ul web.

f. Produsele noastre se pot conecta la site-uri web ale unor terți și nu suntem responsabili pentru politicile sau procedurile lor privind datele sau conținutul acestora.

g. NEWTECH DEVELOPMENT S.R.L. se străduiește să ia toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal, inclusiv utilizarea tehnologiei de criptare, dar nu poate garanta securitatea oricăror date pe care le divulgați. Acceptați implicațiile inerente de securitate ale existenței și tranzacțiilor online prin internet și nu ne veți considera responsabili pentru orice încălcare a securității.

h. NEWTECH DEVELOPMENT S.R.L. poate completa informațiile pe care le furnizați cu informațiile pe care le primim de la terți, cum ar fi organismele de înregistrare a examenelor sau angajatorul dumneavoastră.

i. Dacă doriți să modificați sau să actualizați datele pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@newtech.ro sau să ne contactați la 031.005.1304.

Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

newtech.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant newtech.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

newtech.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, newtech.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, newtech.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii newtech.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre newtech.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care newtech.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card) via NETOPIA Payments SRL (mobilpay.ro)

Proprietatea intelectuală


a. Toate drepturile de proprietate intelectuală din materialele de curs, cursurile online și discursurile susținute de formatori la cursurile predate sunt și rămân proprietatea intelectuală a NEWTECH DEVELOPMENT SRL sau a licențiatorilor săi, indiferent dacă sunt adaptate, scrise sau personalizate pentru client sau nu.

b. Nu sunteți autorizat să: –

(i) copiați, modificați, reproduceți, publicați din nou, sub-licențați, vindeți, încărcați, difuzați, postați, transmiteți sau distribuiți oricare dintre materialele cursului fără permisiunea scrisă prealabilă;

(ii) înregistrează pe casetă video sau audio, releu prin videofon sau prin alte mijloace Cursul online sau Cursul predat

(iii) utilizați materialele cursului în furnizarea oricărui alt curs sau instruire, indiferent dacă este oferit de noi sau de orice formator terț;

(iv) eliminarea oricărui drept de autor sau altă notificare a NEWTECH DEVELOPMENT SRL asupra materialelor de curs;

(v) modificați, adaptați, combinați, traduceți, dezasamblați, decompilați, faceți inginerie inversă (cu excepția măsurii permise de lege) orice software care face parte din cursurile online.

Încălcarea de către dvs. a acestei clauze ne va permite să încheiem imediat acești termeni și condiții și să încetăm să vă oferim orice Servicii, inclusiv, dar fără a se limita la accesul la cursurile online.

c. Având în vedere taxele plătite de dvs., vă acordăm o licență limitată, netransferabilă, neexclusivă de utilizare a materialelor de curs și a software-ului în ceea ce privește cursul online, cu singurul scop de a finaliza cursul online și / sau participând la cursul predat.

Rezilierea

Vom avea dreptul să încetăm acești termeni și condiții și să încetăm să vă oferim orice Servicii cu efect imediat în cazul în care:

  1. nu plătiți la scadența taxelor;
  2. să acționeze într-un mod agresiv, agresiv, ofensator, amenințător sau hărțuitor față de orice angajat al NEWTECH DEVELOPMENT SRL, orice profesor sau lector care oferă cursurile predate sau orice student care urmează orice curs predat;
  3. înșelați sau plagați orice lucrare pe care vi se cere să o pregătiți sau să o prezentați în legătură cu Serviciile sau în timpul oricărei examinări efectuate în legătură cu Serviciile;
  4. furați sau acționați în mod fraudulos sau înșelător față de noi sau angajații noștri sau orice alți studenți care ar putea fi la sediul nostru sau care participă la cursurile noastre predate;
  5. deteriorarea intenționată sau imprudentă a bunurilor noastre sau a bunurilor angajaților noștri sau a altor studenți care participă la sediul nostru;
  6. sunteți intoxicați cu alcool sau droguri ilegale în incinta noastră;
  7. să comită orice infracțiune comisă la sediul nostru sau în cazul în care victima este angajatul sau studentul nostru;
  8. încalcă acești termeni și condiții.

Contact si notificari

NEWTECH DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare in prealabil.

Ultima editare: 15.07.2023.

Află detalii despre cursurile noastre
Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Te așteptăm la NewTech Academy