Cum funcționează

Înscrie-te și află cum poți începe o carieră în industria tehnologică în doar 5 pași!

TOATE CURSURILE
Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

De la întâlnirea gratuită de consiliere cu consultantul academiei noastre până la absolvire, iată pașii care te vor pregăti să lucrezi în postul tehnic pe care ți-l dorești.

1
1 Consiliere personalizată

Primești o consultație gratuită de la expertul academiei noastre în care afli despre diferitele programe pentru a alege cursul care îți va maximiza șansele de a absolvi cu succes și de a obține postul tehnologic dorit.

2
2 Programul

Studiază folosind cele mai noi instrumente și metodologii de tehnologie digitală dezvoltate împreună cu partenerii noștri din Israel. Experimentează proiecte practice folosind platforma noastră de învățare interactivă!

3
3 Instructori experți

Învăță de la mentori certificați cu ani de experiență în industria tehnologică. Primește informații profesionale, asistență și feedback constant.

4
4 Portofoliu profesional

Toate sarcinile și proiectele practice se vor adăuga la un portofoliu profesional final. Acest portofoliu îți va oferi un avantaj în obținerea locului de muncă dorit.

5
5 Consiliere în carieră

Obține o consultație personală gratuită de la consilierul nostru de cariere, îmbunătățește-ți CV-ul, dezvoltă-ți abilitățile de interviu și pregătește-te pentru carieră.

Află detalii despre cursurile noastre
Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Te așteptăm la NewTech Academy