Cursuri IT Online

Alege cursul care ți se potrivește cel mai bine și începe-ți cariera în tehnologie într-un an!

Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

Descoperă cursurile noastre

Curs Frontend Web Developer

Curs Frontend Web Developer

9 luni | 400 ore | seara
Următorul program începe: 15 Noiembrie

Devino Dezvoltator Web în 9 luni! Învață toate abilitățile, instrumentele și procesele de care ai nevoie pentru a deveni un Dezvoltator Front-End, specializat în construirea software-ului client.

Curs de programare – Fullstack

Curs de programare – Fullstack

14 luni | 600 ore | seara
Următorul program începe: 15 Noiembrie

Învață programarea de la cei mai buni experți în tehnologie. Construiește un portofoliu impresionant din proiecte practice și lansează-te într-o nouă și interesantă carieră ca dezvoltator Full-Stack.

Curs Data Analyst

Curs Data Analyst

9 luni | 400 ore | seara
Următorul program începe: 26 Ianuarie

Dobândește abilitățile teoretice și practice necesare pentru a deveni Data Analyst în doar 9 luni. Creează un portofoliu profesional care te va ajuta să obții un job bine plătit și să avansezi în carieră.

Pentru cine sunt cursurile?

Absolvenți de facultate

Absolvenții proaspeți de facultate care nu
au experiența practică necesară pentru a începe munca.

Reprofilare profesională

Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă
și să câștige un salariu mai mare.

Mileniali

Tineri pentru care practica solidă în IT este mai
importantă decât baza teoretică.

Upskillers în domeniul IT

Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile
technologice și să avanseze la locul de muncă.

Freelanceri

Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai
recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

Studenți ai cursurilor online de IT

Persoane care au participat la un curs online de IT,
dar care nu i-au pregătit pentru job.

Companiile cu care colaborăm

Membrii consiliului nostru consultativ

Alex are o experiență de 20 de ani în software și tehnologie și 7 ani în electronică și robotică. S-a alăturat echipei MRM România după ce a petrecut 8 ani la Londra, acolo unde a deținut o serie de roluri: Senior Software Engineer (MMT Digital), Lead Software Engineer și Creative Technologist (Cheil London) și Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky). Cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea de soluții de tehnologie clienților globali, corporate și instituționali, Alex Budin conduce strategia de inovare și de creștere a companiilor, cu focus pe excelența tehnologică.

Alex Budin Head of Technology MRM Romania

Nicoleta Eftimiu este un profesionist top management cu peste 20 de ani de experiență, atât în companiile antreprenoriale locale, cât și în marile multinaționale. În ultimii 15 ani a lucrat pentru compania Coca-Cola în diferite funcții de conducere atât în țara sa natală, România, cât și în străinătate. Cel mai recent rol este acela de Vice President și General Manager pentru Europa Centrală, conducând echipe din 5 țări și concomitent fiind membru al echipei de conducere pentru unitatea de business din Europa Centrală și de Est. În ultimii 2 ani, Nicoleta a condus transformarea digitală a Coca-Cola în Europa Centrală, dezvoltând inițiative cheie precum comerțul electronic, programarea datelor și sustenabilitatea.

Nicoleta Eftimiu VP Central Europe The Coca-Cola Company

Alexandra este lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea „Politehnica” București, expert evaluator în inovație digitală pentru Comisia Europeană și senior consultant în digitalizare. Este doctor în Ingineria Sistemelor, pasionată de Inteligența Artificială și Blockchain și își propune să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de publicul și companiile din România. De asemenea, este coach și mentor în programe de incubare si acceleratoare de afaceri, advisor și co-fondator în startup-uri tech, și lucrează cu antreprenorii pentru a dezvolta și implementa strategii de inovare.

Alexandra Cernian Lector Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB

Andrei Dumuța conducea echipa care răspunde de 2 cele mai mari platforme clasificate online din România: OLX.ro și Autovit.ro, din categoria automotivă. OLX este un brand global cu 3000 de angajați în toată lumea, care activează în domeniile: Product, Tech și Data.

Andrei Dumuta GM Motors, OLX Romania

Codruț Săvulescu s-a alăturat industriei de telecomunicații în 1998, după 6 ani de predare în calitate de profesor universitar. În fiecare an, el menține legătura directă cu universitățile și voluntarii din domeniul telecomunicațiilor.
Înainte de a se angaja în departamentul de Marketing la Huawei, Codruț a lucrat ca manager de planificare a frecvenței radio în industria de telefonie mobilă și director operațional în industria de telecomunicații fixe.
Fiind consultant de strategie în cadrul Huawei, Codruț se concentrează pe promovarea și analiza noului ecosistem de afaceri activat de 5G și de colegii săi Cloud și AI, pentru o evoluție sănătoasă și stabilă prin digitalizare.

Codrut Savulescu Executive Solution Manager at Huawei Technologies Romania

– 11 years experience in online content creation and building communities.
– Over one milion followers in YouTube
– Entrepreneur with several business ventures under his belt. Some successful, some not so much, but never discouraged.

Mihai Alexandru Mikey H

Gabriel Trăistaru este directorul Diviziei Digitale din cadrul Orange Romania Communications și este responsabil în principal de implementarea de soluții digitale noi pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de dezvoltarea și promovarea aplicației mobile MyAccount în rândul clienților Orange. Are peste zece ani de experiență în consultanță, digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale. Gabriel este activ în societatea civilă fiind unul dintre membrii fondatori ai think tank-ului Europuls.

Gabriel Traistaru Director Digital Division ORANGE ROMANIA

De ce noi?

Experiența israeliană

NewTech folosește cele mai noi metodologii și instrumente digitale dezvoltate cu partnerii noștri israelieni, lideri de piață în acest domeniu.

Instructori experți

Instructori experți si formatori cu experiență în industria tech din companii de top.

Program inovativ

Cele mai bune materiale pentru predarea în clasă și pentru ateliere practice, precum și pentru predarea interactivă, care sunt actualizate continuu cu cerințele industriei IT.

Consultație gratuită

Consilierii academiei îți vor prezenta toate programele noastre și te vor ajuta să alegi cursul potrivit ție.

Creează-ți portofoliul

Toate cerințele proiectelor practice pe care le finalizezi în timpul cursului vor completa portofoliul profesional. Acest portofoliu îți va conferi un avantaj în obținerea job-ului dorit.

Concentrează-te pe carieră

Obține consiliere profesională și oportunități de angajare din colaborarea noastră strânsă cu marile companii de tehnologie.

Experiență practică

Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

Loc de muncă

Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

Programă avansată

Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Află toate detaliile despre cursurile noastre!
    Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

      Te așteptăm la NewTech Academy