Cursuri IT Online

Alege cursul care ți se potrivește cel mai bine și începe-ți cariera în tehnologie într-un an!

Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

Cursuri IT bazate pe practică

Oferim cursuri de IT online autorizate de către Ministerul Muncii. Poți beneficia de un program inovativ și programă actualizată permanent în funcție de cerințele industriei, consultație gratuită de către specialiștii academiei și oportunități de angajare la absolvirea cursului IT ales. La absolvirea cursului, primești și certificatul partenerilor noștri Wawiwa Tech training, acesta fiind recunoscut la nivel internațional.

Toate cursurile sunt bazate în special pe practică, și mai puțin pe teorie. Cursanții încep să aibă contact cu lumea programării încă de la prima lecție; în cadrul cursului îți vei crea un portofoliu alcătuit din temele și proiectele individuale sau în echipă, portofoliu care te va ajuta ulterior să-ți găsești un loc de muncă bine plătit în IT. Totodată, programa pune în discuție probleme și tactici din viața reală, ce au rolul de a ajuta cursanții în viața profesională.

Unul dintre cele mai mari avantaje este receptivitatea trainerilor noștri. Comunitatea tech este foarte unită, iar programatorii IT cu experiență îi încurajează și le oferă sfaturi utile programatorilor începători. Mentorii NewTech sunt disponibili pentru cursanții noștri chiar și înafara orelor de curs, aceștia clarificând absolut orice nelămurire din cadrul lecțiilor.

Programează-ți o consultație gratuită și vezi ce curs se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Suntem aici să te ajutăm! Completează formularul de pe website sau contactează-ne telefonic pentru a afla toate detaliile necesare.

Curs Frontend Developer

9 luni | 400 ore | seara
Începe: 26 Iunie

Devino Dezvoltator Web în 9 luni! Învață toate abilitățile, instrumentele și procesele de care ai nevoie pentru a deveni un Dezvoltator Front-End, specializat în construirea software-ului client.

Curs de programare – Fullstack Developer

14 luni | 600 ore | seara
Începe: 26 Iunie

Învață programarea de la cei mai buni experți în tehnologie. Construiește un portofoliu impresionant din proiecte practice și lansează-te într-o nouă și interesantă carieră ca dezvoltator Full-Stack.

Curs Data Analyst

9 luni | 400 ore | seara
Începe: 26 Iunie

Dobândește abilitățile teoretice și practice necesare pentru a deveni Data Analyst în doar 9 luni. Creează un portofoliu profesional care te va ajuta să obții un job bine plătit și să avansezi în carieră.

Curs SQL

12 săpt | 120 ore | seara
Începe: 26 Iunie

Curs SQL acreditat pentru începători: învață limbajul sql pentru incepatori si obtine abilitatile necesare pentru o carieră de succes in Data Analytics.

Curs Excel avansat

8 săptămâni
Începe: în curând

Învață să folosești Excel la nivel avansat pentru analiza datelor, pentru nevoi administrative și de afaceri. Devino expert în Excel și avansează la locul de muncă.

Curs Graphic designer, UX

6 luni | 250 ore | seara
Începe: În curând

Alege cursul de Graphic Design, UX – creează și proiectează produse și servicii digitale utile și originale. Dezvoltă-ți skillurile și devino un specialist calificat.

Pentru cine sunt cursurile?

Absolvenți de facultate

Absolvenții proaspeți de facultate care nu
au experiența practică necesară pentru a începe munca.

Reprofilare profesională

Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă
și să câștige un salariu mai mare.

Mileniali

Tineri pentru care practica solidă în IT este mai
importantă decât baza teoretică.

Upskillers în domeniul IT

Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile
technologice și să avanseze la locul de muncă.

Freelanceri

Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai
recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

Studenți ai cursurilor online de IT

Persoane care au participat la un curs online de IT,
dar care nu i-au pregătit pentru job.

Cursuri de IT cu angajare

Atât pe durata cursului it online, cât și în urma absolvirii cursului ales, echipa NewTech Academy te va ajuta să obții jobul tehnologic dorit.

Colaborăm cu companii naționale și internaționale specializate în tehnologie, precum și în alte domenii: Intralinks, Qualitest, McCann, Huawei, MRM, Orange, Banca Transilvania, etc.

Fiecare cursant primește constant feedback personalizat din partea trainerilor și consultații gratuite din partea consilierilor de cariere. Ne vom asigura să obții toate resursele și cunoștințele necesare pentru a-ți crea un portofoliu cu proiecte complex și pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale necesare. La final, oferim consiliere gratuită în crearea CV-ului și pregătirea înainte unui interviu cu un angajator.

NewTech păreri

Daniel Pădurean
Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
Adnana Mureșan
Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
Florin Capota
Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
Bogdan Ciolpan
Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
Mircea Dumitrescu
Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

Dorești mai multe detalii despre cursurile noastre?

De ce să alegi cursurile noastre de it?

Experiența israeliană

NewTech folosește cele mai noi metodologii și instrumente digitale dezvoltate cu partnerii noștri israelieni, lideri de piață în acest domeniu.

Instructori experți

Instructori experți si formatori cu experiență în industria tech din companii de top.

Program inovativ

Cele mai bune materiale pentru predarea în clasă și pentru ateliere practice, precum și pentru predarea interactivă, care sunt actualizate continuu cu cerințele industriei IT.

Consultație gratuită

Consilierii academiei îți vor prezenta toate programele noastre și te vor ajuta să alegi cursul potrivit ție.

Creează-ți portofoliul

Toate cerințele proiectelor practice pe care le finalizezi în timpul cursului vor completa portofoliul profesional. Acest portofoliu îți va conferi un avantaj în obținerea job-ului dorit.

Concentrează-te pe carieră

Obține consiliere profesională și oportunități de angajare din colaborarea noastră strânsă cu marile companii de tehnologie.

Membrii consiliului nostru consultativ

Alex are o experiență de 20 de ani în software și tehnologie și 7 ani în electronică și robotică. S-a alăturat echipei MRM România după ce a petrecut 8 ani la Londra, acolo unde a deținut o serie de roluri: Senior Software Engineer (MMT Digital), Lead Software Engineer și Creative Technologist (Cheil London) și Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky). Cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea de soluții de tehnologie clienților globali, corporate și instituționali, Alex Budin conduce strategia de inovare și de creștere a companiilor, cu focus pe excelența tehnologică.

Alex Budin Head of Technology MRM Romania

Nicoleta Eftimiu este un profesionist top management cu peste 20 de ani de experiență, atât în companiile antreprenoriale locale, cât și în marile multinaționale. În ultimii 15 ani a lucrat pentru compania Coca-Cola în diferite funcții de conducere atât în țara sa natală, România, cât și în străinătate. Cel mai recent rol este acela de Vice President și General Manager pentru Europa Centrală, conducând echipe din 5 țări și concomitent fiind membru al echipei de conducere pentru unitatea de business din Europa Centrală și de Est. În ultimii 2 ani, Nicoleta a condus transformarea digitală a Coca-Cola în Europa Centrală, dezvoltând inițiative cheie precum comerțul electronic, programarea datelor și sustenabilitatea.

Nicoleta Eftimiu VP Central Europe The Coca-Cola Company

Alexandra este lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea „Politehnica” București, expert evaluator în inovație digitală pentru Comisia Europeană și senior consultant în digitalizare. Este doctor în Ingineria Sistemelor, pasionată de Inteligența Artificială și Blockchain și își propune să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de publicul și companiile din România. De asemenea, este coach și mentor în programe de incubare si acceleratoare de afaceri, advisor și co-fondator în startup-uri tech, și lucrează cu antreprenorii pentru a dezvolta și implementa strategii de inovare.

Alexandra Cernian Lector Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB

Andrei Dumuța conducea echipa care răspunde de 2 cele mai mari platforme clasificate online din România: OLX.ro și Autovit.ro, din categoria automotivă. OLX este un brand global cu 3000 de angajați în toată lumea, care activează în domeniile: Product, Tech și Data.

Andrei Dumuta GM Motors, OLX Romania

Codruț Săvulescu s-a alăturat industriei de telecomunicații în 1998, după 6 ani de predare în calitate de profesor universitar. În fiecare an, el menține legătura directă cu universitățile și voluntarii din domeniul telecomunicațiilor.
Înainte de a se angaja în departamentul de Marketing la Huawei, Codruț a lucrat ca manager de planificare a frecvenței radio în industria de telefonie mobilă și director operațional în industria de telecomunicații fixe.
Fiind consultant de strategie în cadrul Huawei, Codruț se concentrează pe promovarea și analiza noului ecosistem de afaceri activat de 5G și de colegii săi Cloud și AI, pentru o evoluție sănătoasă și stabilă prin digitalizare.

Codrut Savulescu Executive Solution Manager at Huawei Technologies Romania

– 11 years experience in online content creation and building communities.
– Over one milion followers in YouTube
– Entrepreneur with several business ventures under his belt. Some successful, some not so much, but never discouraged.

Mihai Alexandru Mikey H

Gabriel Trăistaru este directorul Diviziei Digitale din cadrul Orange Romania Communications și este responsabil în principal de implementarea de soluții digitale noi pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de dezvoltarea și promovarea aplicației mobile MyAccount în rândul clienților Orange. Are peste zece ani de experiență în consultanță, digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale. Gabriel este activ în societatea civilă fiind unul dintre membrii fondatori ai think tank-ului Europuls.

Gabriel Traistaru Director Digital Division ORANGE ROMANIA

Companiile cu care colaborăm

Află toate detaliile despre cursurile noastre!
Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Te așteptăm la NewTech Academy