Cursuri IT Online

Alege cursul care ți se potrivește cel mai bine și începe-ți cariera în tehnologie într-un an!

Experiență practică
Loc de muncă
Programă avansată

Cursuri IT bazate pe practică

Oferim cursuri de IT online autorizate de către Ministerul Muncii. Poți beneficia de un program inovativ și programă actualizată permanent în funcție de cerințele industriei, consultație gratuită de către specialiștii academiei și oportunități de angajare la absolvirea cursului IT ales. La absolvirea cursului, primești și certificatul partenerilor noștri Wawiwa Tech training, acesta fiind recunoscut la nivel internațional.

Toate cursurile sunt bazate în special pe practică, și mai puțin pe teorie. Cursanții încep să aibă contact cu lumea programării încă de la prima lecție; în cadrul cursului îți vei crea un portofoliu alcătuit din temele și proiectele individuale sau în echipă, portofoliu care te va ajuta ulterior să-ți găsești un loc de muncă bine plătit în IT. Totodată, programa pune în discuție probleme și tactici din viața reală, ce au rolul de a ajuta cursanții în viața profesională.

Unul dintre cele mai mari avantaje este receptivitatea trainerilor noștri. Comunitatea tech este foarte unită, iar programatorii IT cu experiență îi încurajează și le oferă sfaturi utile programatorilor începători. Mentorii NewTech sunt disponibili pentru cursanții noștri chiar și înafara orelor de curs, aceștia clarificând absolut orice nelămurire din cadrul lecțiilor.

Programează-ți o consultație gratuită și vezi ce curs se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Suntem aici să te ajutăm! Completează formularul de pe website sau contactează-ne telefonic pentru a afla toate detaliile necesare.

Curs Frontend Developer

Curs Frontend Developer

8 luni | 300 ore | seara
Începe: 03.09.2024

Devino Dezvoltator Web în 8 luni! Învață toate abilitățile, instrumentele și procesele de care ai nevoie pentru a deveni un Dezvoltator Front-End, specializat în construirea software-ului client.

Curs de programare – Fullstack Developer

Curs de programare – Fullstack Developer

12 luni | 500 ore | seara
Începe: 03.09.2024

Învață programarea de la cei mai buni experți în tehnologie. Construiește un portofoliu impresionant din proiecte practice și lansează-te într-o nouă și interesantă carieră ca dezvoltator Full-Stack.

Curs Data Analyst

Curs Data Analyst

9 luni | 300 ore | seara
Începe: 30.07.2024

Dobândește abilitățile teoretice și practice necesare pentru a deveni Data Analyst în doar 9 luni. Creează un portofoliu profesional care te va ajuta să obții un job bine plătit și să avansezi în carieră.

Curs Graphic Design

Curs Graphic Design

9 luni | 232 ore | seara
Începe: 02.09.2024

Învață să lucrezi în Photoshop, Illustrator, InDesign, Firefly. Explorează instrumente de AI: MidJourney, DALL E 3 și altele. Realizează proiecte creative și remarcabile.

Curs Excel începător-avansat

Curs Excel

8 săptămâni
Începe: În curând

Învață să folosești Excel la nivel avansat pentru analiza datelor, pentru nevoi administrative și de afaceri. Devino expert în Excel și avansează la locul de muncă.

Curs SQL

Curs SQL

12 săpt | 100 ore | seara
Începe: 30.07.24

Curs SQL acreditat pentru începători: învață limbajul sql pentru incepatori si obtine abilitatile necesare pentru o carieră de succes in Data Analytics.

Curs Scratch

Curs Scratch

8 săptămâni
Începe: În curând

Curs IT pentru copii Scratch: practic și interactiv. Copilul tău va invata programare Scratch online, in grup mic cu profesor calificat. Cere detalii!

Curs Python

Curs Python & Pygame

6 luni
Începe: 16 Septembrie

Curs Python online pentru adolescenți. Învață Python (limbaj de programare) online, cu profesor calificat), in grupuri mici. Curs practic. Cere detalii!

Pentru cine sunt cursurile?

Absolvenți de facultate

Absolvenții proaspeți de facultate care nu au experiența practică necesară pentru a începe munca.

Reprofilare profesională

Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă și să câștige un salariu mai mare.

Mileniali

Tineri pentru care practica solidă în IT este mai importantă decât baza teoretică.

Upskillers în domeniul IT

Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile technologice și să avanseze la locul de muncă.

Freelanceri

Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

Studenți ai cursurilor online de IT

Persoane care au participat la un curs online de IT, dar care nu i-au pregătit pentru job.

Cursuri de IT cu angajare

Atât pe durata cursului it online, cât și în urma absolvirii cursului ales, echipa NewTech Academy te va ajuta să obții jobul tehnologic dorit.

Colaborăm cu companii naționale și internaționale specializate în tehnologie, precum și în alte domenii: Intralinks, Qualitest, McCann, Huawei, MRM, Orange, Banca Transilvania, etc.

Fiecare cursant primește constant feedback personalizat din partea trainerilor și consultații gratuite din partea consilierilor de cariere. Ne vom asigura să obții toate resursele și cunoștințele necesare pentru a-ți crea un portofoliu cu proiecte complex și pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale necesare. La final, oferim consiliere gratuită în crearea CV-ului și pregătirea înainte unui interviu cu un angajator.

NewTech păreri

Mihaela Popescu, București
Mihaela Popescu, București
În doar câteva luni, am reușit să acumulez informații prețioase, datorită orelor de practică și datorită trainerilor, care sunt foarte bine pregătiți, extrem de dedicați și au abilitatea de a explica pe înțelesul fiecărui începător. Mulțumesc Academiei NewTech și mulțumesc Adnanei, că au reușit să pună bazele carierei mele!
Călin Pădurean, Cluj-Napoca
Călin Pădurean, Cluj-Napoca
Voiam să mulțumesc academiei NewTech pentru cursul pe care îl oferiți studenților, pentru faptul că reușiți să faceți ca niște oameni fără o pregătire prealabilă și fără un background sănătos de IT să înțeleagă ceva și să acumuleze un bagaj de cunoștințe considerabil.
Călin Munteanu, Târgu Mureș
Călin Munteanu, Târgu Mureș
Am început cursul cu o oarecare emoție, întrucât experiența mea în domeniul programării era 0. Însă, structura cursului care conține atât ore de teorie, dar și foarte multă practică, permite asimilarea treptată a informației, care nu este deloc puțină.
Daniela Cotigă, București
Daniela Cotigă, București
Nu am avut niciun fel de experiență în domeniu, dar datorită programei bine structurată, bazată atât pe teorie, cât și pe foarte multă practică, a trainerilor foarte implicați care m-au încurajat am ajuns de la un nivel zero, la un nivel avansat.
Daniel Pădurean
Daniel Pădurean
Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
Florin Capota
Florin Capota
Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
Bogdan Ciolpan
Bogdan Ciolpan
Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
Cursurile NewTech sunt potrivite mai multor categorii de persoane, cum ar fi persoanele cu zero experiență, și care vor să facă o reconversie profesională, dar și persoanelor care au deja experiență și vor să-și întărească cunoștințele. Mentorii mei, Mircea și Matei sunt foarte pregătiți și, m-au făcut mereu să învăț lucrurile într-un mod foarte ușor.
Adnana Mureșan
Adnana Mureșan
Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
Mircea Dumitrescu
Mircea Dumitrescu
Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

Dorești mai multe detalii despre cursurile noastre?

De ce să alegi cursurile noastre de it?

Experiența israeliană

Experiența israeliană

NewTech folosește cele mai noi metodologii și instrumente digitale dezvoltate cu partnerii noștri israelieni, lideri de piață în acest domeniu.

Instructori experți

Instructori experți

Instructori experți si formatori cu experiență în industria tech din companii de top.

Program inovativ

Program inovativ

Cele mai bune materiale pentru predarea în clasă și pentru ateliere practice, precum și pentru predarea interactivă, care sunt actualizate continuu cu cerințele industriei IT.

Consultație gratuită

Consultație gratuită

Consilierii academiei îți vor prezenta toate programele noastre și te vor ajuta să alegi cursul potrivit ție.

Creează-ți portofoliul

Creează-ți portofoliul

Toate cerințele proiectelor practice pe care le finalizezi în timpul cursului vor completa portofoliul profesional. Acest portofoliu îți va conferi un avantaj în obținerea job-ului dorit.

Concentrează-te pe carieră

Concentrează-te pe carieră

Obține consiliere profesională și oportunități de angajare din colaborarea noastră strânsă cu marile companii de tehnologie.

Membrii consiliului nostru consultativ

Alex are o experiență de 20 de ani în software și tehnologie și 7 ani în electronică și robotică. S-a alăturat echipei MRM România după ce a petrecut 8 ani la Londra, acolo unde a deținut o serie de roluri: Senior Software Engineer (MMT Digital), Lead Software Engineer și Creative Technologist (Cheil London) și Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky). Cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea de soluții de tehnologie clienților globali, corporate și instituționali, Alex Budin conduce strategia de inovare și de creștere a companiilor, cu focus pe excelența tehnologică.

Alex Budin Head of Technology MRM Romania

Nicoleta Eftimiu este un profesionist top management cu peste 20 de ani de experiență, atât în companiile antreprenoriale locale, cât și în marile multinaționale. În ultimii 15 ani a lucrat pentru compania Coca-Cola în diferite funcții de conducere atât în țara sa natală, România, cât și în străinătate. Cel mai recent rol este acela de Vice President și General Manager pentru Europa Centrală, conducând echipe din 5 țări și concomitent fiind membru al echipei de conducere pentru unitatea de business din Europa Centrală și de Est. În ultimii 2 ani, Nicoleta a condus transformarea digitală a Coca-Cola în Europa Centrală, dezvoltând inițiative cheie precum comerțul electronic, programarea datelor și sustenabilitatea.

Nicoleta Eftimiu VP Central Europe The Coca-Cola Company

Alexandra este lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea „Politehnica” București, expert evaluator în inovație digitală pentru Comisia Europeană și senior consultant în digitalizare. Este doctor în Ingineria Sistemelor, pasionată de Inteligența Artificială și Blockchain și își propune să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de publicul și companiile din România. De asemenea, este coach și mentor în programe de incubare si acceleratoare de afaceri, advisor și co-fondator în startup-uri tech, și lucrează cu antreprenorii pentru a dezvolta și implementa strategii de inovare.

Alexandra Cernian Lector Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB

Andrei Dumuța conducea echipa care răspunde de 2 cele mai mari platforme clasificate online din România: OLX.ro și Autovit.ro, din categoria automotivă. OLX este un brand global cu 3000 de angajați în toată lumea, care activează în domeniile: Product, Tech și Data.

Andrei Dumuta GM Motors, OLX Romania

Codruț Săvulescu s-a alăturat industriei de telecomunicații în 1998, după 6 ani de predare în calitate de profesor universitar. În fiecare an, el menține legătura directă cu universitățile și voluntarii din domeniul telecomunicațiilor.
Înainte de a se angaja în departamentul de Marketing la Huawei, Codruț a lucrat ca manager de planificare a frecvenței radio în industria de telefonie mobilă și director operațional în industria de telecomunicații fixe.
Fiind consultant de strategie în cadrul Huawei, Codruț se concentrează pe promovarea și analiza noului ecosistem de afaceri activat de 5G și de colegii săi Cloud și AI, pentru o evoluție sănătoasă și stabilă prin digitalizare.

Codrut Savulescu Executive Solution Manager at Huawei Technologies Romania

– 11 years experience in online content creation and building communities.
– Over one milion followers in YouTube
– Entrepreneur with several business ventures under his belt. Some successful, some not so much, but never discouraged.

Mihai Alexandru Mikey H

Gabriel Trăistaru este directorul Diviziei Digitale din cadrul Orange Romania Communications și este responsabil în principal de implementarea de soluții digitale noi pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de dezvoltarea și promovarea aplicației mobile MyAccount în rândul clienților Orange. Are peste zece ani de experiență în consultanță, digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale. Gabriel este activ în societatea civilă fiind unul dintre membrii fondatori ai think tank-ului Europuls.

Gabriel Traistaru Director Digital Division ORANGE ROMANIA

Companiile cu care colaborăm

Orange_logo HW_POS_RGB_Horizontal ssc intralinks mccanpr mrm--logo Banca Transilvania partener NewTech Academy qualitest logo burlington english ingenios-logo newtechjobs logo h
Află detalii despre cursurile noastre
Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

    Te așteptăm la NewTech Academy