Curs Scratch

Îl ajutăm pe copilul tău să facă primii pași în lumea programării.

Află detalii despre cursurile noastre

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Curs de programare în Scratch pentru copii

  Știm că învățarea programării poate fi dificilă la început, mai ales pentru cei mici, însă tocmai de aceea un bun punct de plecare este limbajul de programare Scratch, platformă online dezvoltată special pentru copii și începători în lumea codării.

  Astfel că, interfața simplă, intuitivă și captivantă le permite juniorilor să creeze de la povești digitale, la jocuri și animații.
  De asemenea, scopul Scratch este să-i determine pe începători să învețe bazele principiilor de codare, fără a fi nevoie să se ocupe direct de un limbaj de programare propriu-zis. Așadar, Scratch este ideal pentru copii și adolescenți, care doresc să învețe programarea cât mai ușor cu putință.

  Aspectul Scratch este un intuitiv și child-friendly, abordând un design bazat pe blocuri, în care utilizatorii trag și îmbină blocuri care reprezintă comenzi de cod. Astfel că, acest lucru elimină nevoia de a scrie clasicile linii de cod. Scratch încurajează creativitatea, rezolvarea problemelor, gândirea logică și colaborarea.

  Dacă cel mic este pasionat de lumea jocurilor, și te gândești că ar trebui să fructifice această pasiune, apelează la NewTech – oferim curs Scratch pentru copii, online, practic și îndrăgit de părinți.

  Avantaje

  Lectii practice

  Fiecare lecție este centrată pe proiecte. Copiii construiesc jocuri, animații și povești învățând conceptele fundamentale ale codării.

  Traineri calificați

  Trainerii noștri sunt calificați și plini de entuziasm. Cu o pasiune autentică pentru IT și abilități de predare înnăscute - îți vor îndruma copilul de la bun început.

  Curs interactiv

  Metodele practice și interactive îi ajută pe cei mici să facă primii pași în IT într-un mod amuzant și stimulativ. Învățarea devine o experiență plăcută.

  Bază solidă

  Scratch deschide poarta spre o carieră în tehnologie. Prin studierea bazelor IT într-un mediu vizual și interactiv, copiii capătă încredere și curiozitate de a învăța alte limbaje mai avansate.

  scratch
  pygame
  python

  Întrebări frecvente

  Limbajul Scratch reprezintă acea rampă de lansare pentru micii entuziaști ai programării. Dacă cel mic este pasionat de acest domeniu, și vă doriți atât tu, cât și el să exploreze această zonă, Scratch este instrumentul ideal pentru asta. Spunem asta pentru că este un limbaj intuitiv, captivant, plin de jocuri și animații, care cu siguranță îl vor face pe copilul tău să vrea să experimenteze cu acest limbaj.

  Toți cursanții noștri, indiferent de vârstă, învață programarea de la zero. Cel mic nu trebuie să fie as nici în matematică, nici în codare sau orice altceva. Singurele lucruri pe care trebuie să le știe, ca fiind criterii de a participa la curs sunt: motivația, consecvența și dorința de a participa și de a învăța secretele limbajului Scratch.

  Pentru a participa la curs ai nevoie de un PC sau laptop funcțional și de acces la internet. Software-ul în care vei lucra, îl oferim noi, veți primi login și parola.

  În cazul în care cel mic simte că programa este prea avansată sau a ratat unele momente importante din cadrul lecției, nu te îngrijora. Trainerii noștri sunt la dispoziția cursanților și îți pot răspunde la întrebări. Iar lecțiile online se înregistrează, astfel că, cursantul va putea reveni oricând în cazul în care a uitat anumite noțiuni.

  Cursul se adresează copiilor între 9-13 ani.

  Poți să plătești prețul cursului integral sau până în 2 rate.

  Setează o întâlnire personalizată gratuită online

  Află toate detaliile despre cursuri de la consilierul nostru de studii.

  Hai să vorbim!

  Programă

  • Exploring Scratch Interface
  • Scratch Sprites and Backdrops
  • Scratch Sprites and Backdrops
  • Motion Blocks in Scratch
  • Scratch Backdrops
  • Repeat and Forever Blocks
  • Event Blocks
  • If Blocks
  • Creating Interactive Stories
  • Variables and Data Types
  • Adding Variables to Stories
  • Introduction to Game Development
  • Basic Game Mechanics in Scratch
  • More Game Mechanics
  • Scratch Project: Simple Game
  • Proiecte Practice

  Află detalii despre cursurile noastre
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy