Curs SQL

DURATĂ

12 săpt | 100 ore | seara
30.07.24

Află detalii despre cursurile noastre

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Curs SQL Online

  În cursul SQL pentru începători vei învăța de la zero elementele de bază ale programării SQL și vei obține abilitățile necesare pentru a interoga și a manipula cu ușurință bazele de date. În cadrul acestui curs, vei dobândi skilluri solicitate pentru o carieră de succes în analiza datelor. Vei învăța să lucrezi cu seturi mari de date și vei stăpâni cu brio bazele programării.

  Indiferent dacă ești începător sau un profesionist experimentat, acest curs te poate ajuta la locul de muncă actual sau la locul de muncă dorit. Concentrat pe aplicarea practică, acest curs îți va oferi o perspectivă solidă asupra funcțiilor SQL și a modului în care acestea pot fi utilizate într-un mediu de lucru real. Lecțiile sunt predate de experți în domeniu, cu o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea bazelor de date complexe. Aceștia vor fi la dispoziția ta pentru a-ți oferi îndrumare și sfaturi practice pe tot parcursul programei.

  La absolvire, vei putea folosi SQL la nivel avansat pentru a crea seturi date, pentru a prelua date, a le actualiza și analiza. Această abilitate îți va oferi numeroase avantaje pe plan profesional.

  Contactează-ne și află mai multe detalii despre cursul de SQL bazat pe practică și începe să-ți dezvolți abilitățile de programare într-unul dintre cele mai importante limbaje de programare utilizate în domeniul bazei de date.

  Real world experience

  Experiență practică

  Câștigă experiență din lumea reală prin modelul de instruire israelian al programului Start-Up Nation

  Job Placement

  Loc de muncă

  Colaborare puternică în industrie și concentrare pe plasarea locurilor de muncă

  Cutting edge program

  Programă avansată

  Materiale de instruire de top, ateliere, platformă de învățare interactivă

  Traineri Curs SQL

  Instructorii noștri experți în SQL te vor îndruma prin exerciții practice, lecții interactive și proiecte din lumea reală. Ne vom asigura că primești doar informații actuale care pot fi aplicate la job și că obții o înțelegere profundă a conceptelor SQL și a bazelor de date.

  Prin natura meseriei lor, mentorii SQL au capacitatea de a antrena și îndruma viitori specialiști, și totodată de a-i lămuri cu orice problemă sau neclaritate ar avea. Experiența în câmpul muncii reprezintă un avantaj, deoarece aceasta le oferă posibilitatea de a împărtăși cu participați situații cu care se confruntă în viața profesională. Cu toate acestea, relația trainer-cursant este una friendly, neexistând niciun soi de zid sau barieră între ei.

  Dacă vrei să înveți SQL, și să te alături cursurilor noastre, programează-ți o consultație personalizată gratuită și află toate detaliile de care ai nevoie.

  NewTech păreri

  Mihaela Popescu, București
  În doar câteva luni, am reușit să acumulez informații prețioase, datorită orelor de practică și datorită trainerilor, care sunt foarte bine pregătiți, extrem de dedicați și au abilitatea de a explica pe înțelesul fiecărui începător. Mulțumesc Academiei NewTech și mulțumesc Adnanei, că au reușit să pună bazele carierei mele!
  Călin Pădurean, Cluj-Napoca
  Voiam să mulțumesc academiei NewTech pentru cursul pe care îl oferiți studenților, pentru faptul că reușiți să faceți ca niște oameni fără o pregătire prealabilă și fără un background sănătos de IT să înțeleagă ceva și să acumuleze un bagaj de cunoștințe considerabil.
  Călin Munteanu, Târgu Mureș
  Am început cursul cu o oarecare emoție, întrucât experiența mea în domeniul programării era 0. Însă, structura cursului care conține atât ore de teorie, dar și foarte multă practică, permite asimilarea treptată a informației, care nu este deloc puțină.
  Daniela Cotigă, București
  Nu am avut niciun fel de experiență în domeniu, dar datorită programei bine structurată, bazată atât pe teorie, cât și pe foarte multă practică, a trainerilor foarte implicați care m-au încurajat am ajuns de la un nivel zero, la un nivel avansat.
  Daniel Pădurean
  Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
  Florin Capota
  Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
  Bogdan Ciolpan
  Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
  Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
  Cursurile NewTech sunt potrivite mai multor categorii de persoane, cum ar fi persoanele cu zero experiență, și care vor să facă o reconversie profesională, dar și persoanelor care au deja experiență și vor să-și întărească cunoștințele. Mentorii mei, Mircea și Matei sunt foarte pregătiți și, m-au făcut mereu să învăț lucrurile într-un mod foarte ușor.
  Adnana Mureșan
  Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
  Mircea Dumitrescu
  Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

  De ce să înveți SQL

  SQL este un limbaj foarte util pentru gestionarea cantităților mari de date structurate. Cei care lucrează cu acest limbaj sunt la mare căutare de către organizații întrucât un specialist SQL înțelege modul în care o companie își structurează datele, respectiv poate prelua informații esențiale și oferi concluzii strategice rapid.

  Iată câteva motive pentru care merită să înveți SQL:

  Pentru cine este cursul?

  Absolvenți de facultate

  Absolvenții proaspeți de facultate care nu au experiența practică necesară pentru a începe munca.

  Reprofilare profesională

  Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă și să câștige un salariu mai mare.

  Mileniali

  Tineri pentru care practica solidă în IT este mai importantă decât baza teoretică.

  Upskillers în domeniul IT

  Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile technologice și să avanseze la locul de muncă.

  Freelanceri

  Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

  Studenți ai cursurilor online de IT

  Persoane care au participat la un curs online de IT, dar care nu i-au pregătit pentru job.

  Programă

  • Introduction to MSSQL
  • Introduction to the work environment
  • Basic SQL query
  • Calculated columns
  • Basic built-in functions
  • Sorting the results
  • Grouping and aggregate
  • Advance filtering
  • Working with NULL values
  • Diagram
  • Join tables
  • Conditional statement
  • Related and unrelated nested queries
  • Most common built-in functions
  • Window functions
  • CTE (Common Table Expression)
  • DML (Data Manipulation Language)
  • DDL (Data Definition Language)
  • Data analysis using analyst work circle
  • Writing user scalar functions
  • Stored procedure

  Echipa noastră

  Shay are peste 5 ani de experiență în sectorul formării educaționale în România și este CEO al Burlington English România – școala internațională de engleză, cu milioane de cursanți din întreaga lume. Anterior, Shay a fost business developer și manager al Adama Management SRL în România. Shay a încheiat un parteneriat cu Wawiwa Tech Training pentru a aduce în România cele mai bune cursuri IT, cu materiale de instruire avansate, workshop-uri și o platformă de învățare interactivă, toate actualizate permanent și adaptate la nevoile industriei IT.

  Shay Hafzadi CEO NewTech Academy

  Lavinia Chican este Senior Partner al McCann PR România, agenția de PR nr. 1 din România, recunoaștere acordată de BiZ și Unlock Market Research.

  Lavinia este un specialist de top în PR, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie, desfășurând campanii pentru branduri globale în sectoarele FMCG, energie, consumer lifestyle, sănătate, tehnologie, retail, auto și sport.

  Realizările profesionale ale Lavinia includ:
  – coordonarea de mai bine de 10 ani a departamentului de comunicare al celui mai important turneu de tenis din Europa de Est – BRD Nastase Tiriac Trophy;
  – organizarea McCann Conferences în leadership, educație, tehnologie și sport;
  – fondarea McCann Sport Division;
  – participarea ca membru al juriului la Romanian PR Awards.

  Lavinia Chican Co-Fondator NewTech Academy, Communication Director

  Dan, un pasionat de software si castigator al multor concursuri in domeniu, este Chief Technology Officer la NewTech. Experienta sa profesionala ca Director of Engineering & Site Leader al Intralinks si cea pedagogica din pozitia de asistent universitar confera atat imaginea clara asupra nevoilor pietei muncii din domeniul IT, cat si asupra abordarii teoretice si practice de care cursantii Newtech au nevoie pentru a-si realiza visul.

  Dan Gheorghe CTO NewTech Academy

  Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
  Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech

  Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

  Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech

  Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
  Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

  Alte cursuri

  Curs Frontend Developer

  Curs Frontend Developer

  8 luni | 300 ore | seara
  Începe: 03.09.2024
  Curs de programare – Fullstack Developer

  Curs de programare – Fullstack Developer

  12 luni | 500 ore | seara
  Începe: 03.09.2024
  Curs Data Analyst

  Curs Data Analyst

  9 luni | 300 ore | seara
  Începe: 30.07.2024
  Curs Graphic Design

  Curs Graphic Design

  9 luni | 232 ore | seara
  Începe: 02.09.2024
  Curs Excel începător-avansat

  Curs Excel

  8 săptămâni
  Începe: În curând
  Curs Scratch

  Curs Scratch

  8 săptămâni
  Începe: În curând
  Curs Python

  Curs Python & Pygame

  6 luni
  Începe: 16 Septembrie
  Află detalii despre cursurile noastre
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy