Curs Excel începător-avansat

DURATĂ

8 săptămâni
În curând

Află detalii despre cursurile noastre

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

  Curs Excel Online
  învață programa Excel de la nivel începător la avansat în doar 8 săptămâni

  Microsoft Excel este un program esențial folosit pentru a organiza, analiza și prezenta date. Cursul avansat de abilități Excel de la NewTech Academy te va antrena în unele dintre caracteristicile și abilitățile avansate ce-ți vor îmbunătăți competențele Excel și te vor face un profesionist al foilor de calcul. Dacă ai nevoie de un curs de Excel pentru avansați sau curs Excel începători – îl găsești la noi! Scopul nostru este ca la finalul cursului să devii specialist în Excel cu un nivel avansat de cunoaștere a platformei.

  La absolvirea cursului vei avea cunoștințe cuprinzătoare despre cum să utilizezi Excel pentru nevoile administrative, nevoile de afaceri și analiza datelor. În timpul cursului, vei învăța de la traineri experți cum să analizezi și să prezinți datele într-un mod simplu, clar și informativ, vei exersa să creezi diagrame și tabele care rezumă și organizează eficient datele brute și te vei asigura că foile de calcul sunt ușor lizibile și ușor înțeles. De asemenea, vei învăța să automatizezi numeroase sarcini pentru a accelera munca în Excel.

  Află mai multe detalii despre curs de la consilierii noștri de studii. Completează un formular de pe site și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Curs Excel Gratuit

  Învață Excel online gratuit cu NewTech Academy. Vrei să dobândești abilități în Excel?
  A venit momentul să descoperi cursul nostru online, conceput special pentru începători!

  • Instruit de un trainer cu ani de experiență și calificări de top.
  • Abordează noțiunile de bază pentru cei care nu sunt familiarizați cu Excel.
  • O metodă ideală pentru a-ți pune bazele în Excel și a avansa către cursul online mai complex.

  Nu rata această șansă de a începe aventura ta în lumea Excel! Stăpânește cunoștințele de bază online fără niciun cost.

  La ce se folosește Excel

  Folosim Excel pentru a stoca, analiza și raporta cantități mari de date. Programa este adesea utilziată de echipele de contabilitate pentru analize financiare, dar poate fi folosită de orice profesionist pentru a gestiona seturi de date lungi și complexe. Printre cele mai utile aplicații Excel se numără bilanţurile, bugetele sau calendarele editoriale. Nu uita, Excel te ajută să economiselti mult timp și să îți crești productivitatea, deoarece poate automatiza anumite sarcini contabile, cum ar fi facturarea, declarațiile fiscale, calcul, crearea rapoartelor financiare, creare de lista și formulare, etc.

  Cunoștințele Excel acum sunt mai importante ca niciodată. Iar cei care știu să folosească Excel sunt într-o poziție mai bună pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Mulți consideră că, în principal, contabilii ar avea nevoie de Excel, însă întrebuințarea acestui este mult mai vastă și mai complexă. Îți prezentăm doar câteva joburi pentru care cunoștințele în Excel sunt un atu incontestabil:

  Analist financiar – analiștii financiari trebuie să deducă concluzii și să vină cu recomandări eficiente pe baza datelor financiare. Cercetarea, consolidarea și analiza datelor numerice fac parte din serviciul lor pentru a ajuta companiile să ia decizii informate.

  Asistent administrativ/executiv –   Asistenții administrativi îndeplinesc o serie de sarcini, printre care și evidența contabilă generală, generarea de rapoarte, crearea de baze de date pentru clienți, organizarea sistemelor de documente și menținerea înregistrărilor computerului. Pentru toate acestea sunt necesare cunoștințe de operare în Excel.

  Project Managers – un project manager trebuie să fie la curent cu toate etapele unui proiect. Aceștia au nevoie de Excel pentru a eficientiza operațiunile zilnice, a gestiona înregistrările financiare, a sorta listele de furnizori, a genera rapoarte și a crea diagrame Gantt, etc.

  Business și Data Analystun analist de date analizează o organizație sau o afacere, îi documentează procesele sau sistemele și evaluează afacerea, identificând domenii și soluții care vizează maximizarea valorii unei companii. Descoperă cursul de Business și Data Analyst.

  Contabili – stăpânirea Microsoft Excel este o abilitate obligatorie pentru contabili și o cheie pentru dezvoltarea lor profesională. Excel ajută în întocmirea planurilor bugetare, previziuni, urmărirea cheltuielilor, rapoarte financiare, calculatoare de împrumuturi și multe altele.

  Programatori – unul dintre motivele principale de a lua niște lecții de Excel în calitate de programator e pentru că Excel este peste tot. Toată lumea îl folosește, începând de la companii internaționale, până la afaceri locale și manageri de proiect. Îl poți folosi pentru a genera rapoarte, a automatiza și a reconcilia lucruri și multe, multe altele

  NewTech păreri

  Mihaela Popescu, București
  Mihaela Popescu, București
  În doar câteva luni, am reușit să acumulez informații prețioase, datorită orelor de practică și datorită trainerilor, care sunt foarte bine pregătiți, extrem de dedicați și au abilitatea de a explica pe înțelesul fiecărui începător. Mulțumesc Academiei NewTech și mulțumesc Adnanei, că au reușit să pună bazele carierei mele!
  Călin Pădurean, Cluj-Napoca
  Călin Pădurean, Cluj-Napoca
  Voiam să mulțumesc academiei NewTech pentru cursul pe care îl oferiți studenților, pentru faptul că reușiți să faceți ca niște oameni fără o pregătire prealabilă și fără un background sănătos de IT să înțeleagă ceva și să acumuleze un bagaj de cunoștințe considerabil.
  Călin Munteanu, Târgu Mureș
  Călin Munteanu, Târgu Mureș
  Am început cursul cu o oarecare emoție, întrucât experiența mea în domeniul programării era 0. Însă, structura cursului care conține atât ore de teorie, dar și foarte multă practică, permite asimilarea treptată a informației, care nu este deloc puțină.
  Daniela Cotigă, București
  Daniela Cotigă, București
  Nu am avut niciun fel de experiență în domeniu, dar datorită programei bine structurată, bazată atât pe teorie, cât și pe foarte multă practică, a trainerilor foarte implicați care m-au încurajat am ajuns de la un nivel zero, la un nivel avansat.
  Daniel Pădurean
  Daniel Pădurean
  Am luat-o de la zero, fără să am cunoștințe în domeniu. Instructorii au făcut o treabă foarte bună și doar după 7 luni de curs am reușit să mă angajez în domeniu, pe partea de frontend. Dacă dorești și tu să înveți programare, aici este un loc foarte bun unde poți să faci asta.
  Florin Capota
  Florin Capota
  Programa cursului este foarte bine structurată și se bazează pe practică și pe skill-urile necesare pentru a obține un job în IT. Cu ajutorul trainerilor, care au dat dovadă de profesionalism și disponibilitate, am reușit să mă angajez într-o companie internațională de tehnologie.
  Bogdan Ciolpan
  Bogdan Ciolpan
  Trainerul meu Alex este un om foarte profesionist care a fost alături de mine încă de la început și a reușit să mă îndrume până în momentul în care am reușit să capăt un job într-o firmă internațională de tehnologie.
  Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
  Marian - Alexandru Boșcu, Teleorman
  Cursurile NewTech sunt potrivite mai multor categorii de persoane, cum ar fi persoanele cu zero experiență, și care vor să facă o reconversie profesională, dar și persoanelor care au deja experiență și vor să-și întărească cunoștințele. Mentorii mei, Mircea și Matei sunt foarte pregătiți și, m-au făcut mereu să învăț lucrurile într-un mod foarte ușor.
  Adnana Mureșan
  Adnana Mureșan
  Am avut parte de o experiență foarte plăcută, ghidare permanentă, suport constant, dar și o echipă de traineri foarte dedicați și foarte implicați. La scurt timp după terminarea cursului am reușit să-mi găsesc un loc de muncă pe noua specializare dobândită.
  Mircea Dumitrescu
  Mircea Dumitrescu
  Cel mai mare atu pe care acest curs îl oferă este faptul că ai acces la mentori ce te pot îndruma. Cel mai de preț și cel mai folositor aspect al cursului este sfatul unui mentor ce te cunoaște, știe nivelul la care ești și-ți poate personaliza drumul către a deveni un programator adevărat.

  Pentru cine este cursul?

  Absolvenți de facultate

  Absolvenții proaspeți de facultate care nu au experiența practică necesară pentru a începe munca.

  Reprofilare profesională

  Persoane care vor sa înceapă o carieră nouă și să câștige un salariu mai mare.

  Mileniali

  Tineri pentru care practica solidă în IT este mai importantă decât baza teoretică.

  Upskillers în domeniul IT

  Persoane care vor să își îmbunătățească abilitățile technologice și să avanseze la locul de muncă.

  Freelanceri

  Persoane care trebuie să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie pentru a-și dezvolta afacerea.

  Studenți ai cursurilor online de IT

  Persoane care au participat la un curs online de IT, dar care nu i-au pregătit pentru job.

  Programă

  • Data type and formatting
  • Basic and advanced filtering and sorting
  • Error handling
  • Formulas for text, number, and date type of data
  • Condition based formulas
  • Tables, Pivot Tables and Pivot charts
  • Import data from various sources
  • Conditional Formatting
  • Macros

  Echipa noastră

  Shay Hafzadi

  Shay are peste 5 ani de experiență în sectorul formării educaționale în România și este CEO al Burlington English România – școala internațională de engleză, cu milioane de cursanți din întreaga lume. Anterior, Shay a fost business developer și manager al Adama Management SRL în România. Shay a încheiat un parteneriat cu Wawiwa Tech Training pentru a aduce în România cele mai bune cursuri IT, cu materiale de instruire avansate, workshop-uri și o platformă de învățare interactivă, toate actualizate permanent și adaptate la nevoile industriei IT.

  Shay Hafzadi CEO NewTech Academy
  Lavinia Chican

  Lavinia Chican este Senior Partner al McCann PR România, agenția de PR nr. 1 din România, recunoaștere acordată de BiZ și Unlock Market Research.

  Lavinia este un specialist de top în PR, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie, desfășurând campanii pentru branduri globale în sectoarele FMCG, energie, consumer lifestyle, sănătate, tehnologie, retail, auto și sport.

  Realizările profesionale ale Lavinia includ:
  – coordonarea de mai bine de 10 ani a departamentului de comunicare al celui mai important turneu de tenis din Europa de Est – BRD Nastase Tiriac Trophy;
  – organizarea McCann Conferences în leadership, educație, tehnologie și sport;
  – fondarea McCann Sport Division;
  – participarea ca membru al juriului la Romanian PR Awards.

  Lavinia Chican Co-Fondator NewTech Academy, Communication Director
  Dan Gheorghe

  Dan, un pasionat de software si castigator al multor concursuri in domeniu, este Chief Technology Officer la NewTech. Experienta sa profesionala ca Director of Engineering & Site Leader al Intralinks si cea pedagogica din pozitia de asistent universitar confera atat imaginea clara asupra nevoilor pietei muncii din domeniul IT, cat si asupra abordarii teoretice si practice de care cursantii Newtech au nevoie pentru a-si realiza visul.

  Dan Gheorghe CTO NewTech Academy
  Eran Lasser

  Eran este un antreprenor în domeniul educației tehnologice cu o experiență de peste 20 de ani. El a fondat și a condus compania John Bryce Training – principala firmă de IT din Israel, și a ajutat peste 50,000 de persoane în procesul de recalificare profesională.
  Eran are o experiență vastă în pregătirea profesioniștilor în tehnologie în cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Eran Lasser Fondator și CEO – Wawiwa Tech
  Leah Mansoor

  Leah are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea afacerilor globale și în conducerea operațiunilor internaționale. Ea a susținut numeroase proiecte majore și startup-uri de succes. Activitatea ei profesională include dezvoltarea software, managementul de proiect și îndrumarea și tutela profesională.

  Leah Mansoor VP Business Development– Wawiwa Tech
  Daniel Anderson

  Daniel este chief training officer la Wawiwa Tech. El este dezvoltator Full-Stack și Data Scientist și are experiență de muncă în numeroase startup-uri internaționale.
  Daniel a fost instructor principal la centrul de formare tehnologică din cadrul Armatei Israeliene (MAMRAM).

  Daniel Anderson CTO, Chief Training Officer– Wawiwa Tech

  Alte cursuri

  Curs Frontend Developer

  Curs Frontend Developer

  8 luni | 300 ore | seara
  Începe: 03.09.2024
  Curs de programare – Fullstack Developer

  Curs de programare – Fullstack Developer

  12 luni | 500 ore | seara
  Începe: 03.09.2024
  Curs Data Analyst

  Curs Data Analyst

  9 luni | 300 ore | seara
  Începe: 30.07.2024
  Curs Graphic Design

  Curs Graphic Design

  9 luni | 232 ore | seara
  Începe: 02.09.2024
  Curs SQL

  Curs SQL

  12 săpt | 100 ore | seara
  Începe: 30.07.24
  Curs Scratch

  Curs Scratch

  8 săptămâni
  Începe: În curând
  Curs Python

  Curs Python & Pygame

  6 luni
  Începe: 16 Septembrie
  Află detalii despre cursurile noastre
  Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în următoarele 24 de ore

   Te așteptăm la NewTech Academy